Hjem > H > Hvordan Få Lucky Egg?

Hvordan få lucky egg?

Såkalte lykkeegg vil du ikke få før du har nådd et visst nivå, og selv om det er fristende å bruke dem med en gang, så er det lurt å vente og bruke dem taktisk. – «Lucky eggs» bør du bruke etter at du har samlet mange Pokémons og fått mange «candys».

Les mer

Også, hva er xp i pokemon?

En viktig del av Pokemon Go er å øke i level og da trenger du XP. (Experience Points). Du får forskjellig XP ut fra hva du gjør. Hvordan få pokemon? Pokémon GO kan lastes ned gratis fra App Store og Google Play. Det er gratis å spille Pokémon GO, og du vil finne mye moro å gjøre, og oppdage pokémon overalt.

Derav, hva får man xp av i pokemon go?

Experience Points (XP) får du gjennom hele spillet, ved å for eksempel fange Pokémons, utvikle dem, ved å klekke egg eller når du tar over Gyms. Hvordan få sterkere Pokémon? Slik får du høyere CP på en Pokémon ved hjelp av candy:

Hver gang du fanger en Pokémon får du en candy. Candy er forskjellig fra Pokémon til Pokémon, du har altså for eksempel «Zubat candy» og «Drowzee candy». Ved å få mange nok candy kan du utvikle din Pokémon, og den vil da få mye høyere CP.

Angående dette, hvordan starte med pokémon go?

BEGYNNERGUIDE TIL POKÉMON GO

  1. Last med Pokémon Go Først må du laste ned spillet fra Google Play eller Apple Store. Forsikre deg om at du laster ned den riktige ”Pokémon Go”.
  2. Slå på GPSen Slå på GPS-en på telefonen, hvis du ikke allerede har gjort det.
  3. Kom i gang med Pokémon Go 1.
Hvordan komme inn på Pokémon GO? OBS!
  1. Logg av din vanlige App Store-konto - pass på at du har en ekstra e-postadresse som kan kobles til den nye iTunes-kontoen du må registrere senere i prosessen.
  2. Besøk nettstedet pokemongo.nianticlabs.com eller pokemongo.com.
  3. Åpne lenken til App Store.
  4. Velg «Get» i appvisningen som dukker opp.

Og et annet spørsmål, hvor finner man ditto?

Nesten enhver Pokémon kan være Ditto. Den kan jo tross alt forandre seg til hva som helst! Så langt har folk rapportert at de får Ditto ved å fange Rattata, Pidgey, Zubat og Magikarp. Det er med andre ord grunn til å fange alle de slitsomme smårollingene igjen. Ta dette i betraktning, hvordan få shiny pokémon go? Hvordan fanger jeg en skinnende? Skinnende Pokémon kan tilfeldigvis forekomme i naturen. Du kan også få Shiny Pokémon fra raids og som Field Research Task belønninger. Legg merke til at utviklede former for Pokémon ikke kan bli fanget i det vilde skinnende.

Og et annet spørsmål, hvilken pokémon kort er verdt noe?

De mest verdifulle kortene i denne æraen er Gold Star kortene. Disse har en stjerne i gullfolie etter navnet på Pokemonen. Og er de mest sjeldne kortene i EX-settene. De mest verdifulle Gold Star kortene er Rayquaza, Umbreon, Espeon og Charizard.

By Fachini Kylejr

Hva kan bli Pokestop? :: Hvem har ansvar for spesialisthelsetjenesten?
Nyttige lenker