Hjem > H > Hva Er Engelsk Fordypning Ungdomsskole?

Hva er engelsk fordypning ungdomsskole?

Faget skal gjøre elevene i stand til å reflektere over variasjon i språk, tenkesett og kommunikasjonsmønstre som de møter i det virtuelle og det virkelige samfunnet.

Les mer

Er engelsk fordypning vanskelig?

I forlengelsen av dette peker flere av svarene mine fra elevene på at faget ikke oppleves som et fordypningsfag, ettersom flertallet av elevene mente at engelsk fordypning er i liten/ingen grad mer utfordrende enn det vanlige engelskfaget og gir dem i liten/ingen grad bredere kunnskap enn det vanlige engelskfaget. Kan man ha engelsk fordypning på vgs? Nei, du kan ikke velge engelsk fordypning på vgs. Hvis du skal gå et studieforberedende utdanningsprogram, må du ha et fremmedspråk. Hva du kan velge kommer litt an på hva skolen tilbyr, men tysk, spansk og fransk er vanlig.

Er engelsk et fremmedspråk?

Skolefagene. Engelsk er et obligatorisk fremmedspråklig fag i norsk skole og starter allerede på 1. trinn. Faget er et gjennomgående fag og inngår i læreplanene for både grunnskolen og videregående opplæring. Folk spør også hvorfor velge engelsk 1? Hvorfor Engelsk 1? God kompetanse i engelsk utover Vg1-nivå er helt nødvendig for de fleste videre studier og yrker. I Engelsk 1 får du økt kompetanse i både skriftlige og muntlige ferdigheter. Du lærer også å tilpasse språkbruken din til ulike sosiale, kulturelle og faglige situasjoner.

Hva er fordypning i norsk?

Fordypning i norsk er et fag som skal gi elevene mulighet til å utforske språk og tekster. Faget skal inspirere til praktisk og kreativ bruk av språk i egne tekster. Et vidt spekter av tekster i forskjellige medier skal være utgangspunkt for arbeid i faget. Følgelig, hva er arbeidslivsfag? Arbeidslivsfag er et fag på ungdomstrinnet. Dette faget skal bidra til at elevene får kjennskap til fagopplæring og yrkesopplæring gjennom erfaring med arbeidsoppgaver hentet fra ulike yrker som produserer tjenester og produkter.

Er engelsk et fremmedspråk på vgs?

Engelsk er fortsatt et fremmedspråk for norske ungdommer, og derfor må også dette språket prioriteres. Alternativet måtte være å sidestille engelsk med norskfaget, noe som ville kreve helt andre ressurser. Og et annet spørsmål, hvilke språk kan man ta på vgs? Ikke bare engelsk, men også fransk, spansk, tysk, russisk, kinesisk og mange flere. Hva du kan velge, avhenger av hva skolen din tilbyr. Skolene må tilby minst ett av disse språkene: Fransk, spansk, tysk og/eller russisk. Noen tilbyr også andre språk.

Så, hvilke språk kan man ta eksamen i?

Du kan ta eksamen i alle fremmedspråk, både de med og uten opplæring, både vår og høst. Alle språkene følger gjeldende ordning for vurdering i fremmedspråk, se læreplanen for mer informasjon.

By Ciaphus Guntrum

Hva betyr at i mail? :: Hva er avfallsreduksjon?
Nyttige lenker