Hjem > H > Hvordan Bruke Widget?

Hvordan bruke widget?

Trykk og hold inne på en widget til den begynner å riste, og flytt deretter widgeten dit du vil ha den. Når du flytter widgeten, omorganiserer appene og andre widgeter på Hjem-skjermen seg for å få plass til den. For å slette en widget trykker du og holder på den, og deretter trykker du på Fjern widget.

Les mer

Hva er widget iPhone?

Med widgeter får du rask informasjon fra favorittappene dine på et øyeblikk. Med iOS 14 og nyere kan du bruke widgeter på Hjem-skjermen for å holde favorittinformasjonen din lett tilgjengelig. Eller du kan bruke widgeter fra I dag-visningen ved å sveipe mot høyre fra Hjem-skjermen eller låseskjermen. Og et annet spørsmål, hvordan lage widget på iphone? Legg til en widget på Hjem-skjermen

  1. Gå til siden på Hjem-skjermen som du vil legge til widgeten på, og trykk og hold på bakgrunnen på Hjem-skjermen til appene begynner å skjelve.
  2. Trykk på
  3. Rull eller søk for å finne widgeten du vil ha, trykk på den, og sveip deretter mot venstre og høyre gjennom størrelsesalternativene.

Hvordan installere widgets?

1 Trykk på et tomt sted på startskjermen og hold fingeren i ro til menyen dukker opp. Velg Widgets. Bla deg gjennom sidene til du finner installerte widgeter. Trykk på den du vil installere, og hold fingeren der. Hvordan få en app på hjemskjerm? Slik organiserer du appene dine

  1. Trykk og hold på en hvilken som helst app på skjermen, og trykk deretter på Rediger Hjem-skjerm .
  2. Dra appen til et annet sted, for eksempel Dock nederst på skjermen.
  3. På iPhone X og nyere klikker du på Ferdig for å lagre. På iPhone 8 og eldre trykker du på Hjem-knappen.

Ta dette i betraktning, hvordan legge til bilder på hjemskjerm?

Trykk og hold på et tomt område på en startskjerm. Trykk og hold på en modul. Nå skal du se bilder av startskjermene dine. Dra modulen dit du vil ha den. Derav, hva er hjem skjerm? Hjem-skjermen er altså litt som skrivebordet ditt på en PC eller Mac. Alle Applikasjonene (Appene eller Programmene) ligger der. For å åpne et program trykker vi enkelt og greit på ett App-ikon. For å komme tilbake til Hjem-skjermen trykker vi på enkelt og greit på Hjem-knappen.

Derav, hvordan endre hjem på iphone?

Endre hjemme- eller jobbadressen

  1. Åpne Google Maps-appen. på iPad eller iPhone.
  2. Trykk på Lagret. . Trykk på Merket under «Listene dine».
  3. Trykk på Mer. Endre hjemmeadressen eller Endre jobbadressen ved siden av «Hjem» eller «Jobb».
  4. Fjern den nåværende adressen, og legg så til den nye.
Deretter, hvor er appbiblioteket? Bruk appbiblioteket til å finne appene dine

Sveip til venstre fra Hjem-skjermen til du ser appbiblioteket. Appene dine sorteres automatisk i kategorier. Du kan for eksempel se apper for sosiale medier under en Sosial-kategori.

Hvordan redigere hjemskjerm iOS 14?

Slik redigerer du din hjemmeskjerm

  1. Du må selvfølgelig oppdatere telefonen til iOS 14.
  2. Trykk og hold på et tomt område av skjermen til alle apper begynner å riste - eller velg rediger hjem-skjerm på en av appene.
  3. Oppe til venstre kommer et pluss-tegn - her får du opp den nye widget-menyen.

By Payne Nooner

Hvordan lage snarveier iOS 14? :: Kan Konvektorovn stå på hele tiden?
Nyttige lenker