Hjem > H > Hvordan Finne Ip Adressen Til Ruteren?

Hvordan finne IP adressen til ruteren?

IP-adressen bør stå i dokumentasjonen som fulgte med ruteren, og er typisk 192.168.0.1. Ellers finner du den kjapt ved å bruke kommandoen ipconfig i et kommandovindu. Kommandovinduen åpner du på sin side enklest ved å trykke på tastaturets Windows-tast, skrive cmd og trykke Enter.

Les mer

Angående dette, hva får man dersom man slår man opp i dns domain name system )?

Dette skjer når en DNS server sperrer en nettside

Det vil si at du får opp en tydelig melding om at du ikke har tillatelse til å gå til siden du ønsker. Det som har skjedd er at den DNS-tjenesten du bruker har fjernet nettadressen fra sin liste, og dermed finner ikke serveren den IP-adressen som hører til.
Hva er sant om MAC adressen? Hver datamaskin i et pakkesvitsjet LAN har en unik adresse: Media Access Control (MAC) address. – Kalles også fysisk adresse, hardware adress, m.m. Hver pakke inneholder MAC-adressen til avsender-node og mottaker-node.

Også, hva forteller subnettmasken?

Subnettmasken beskriver hvor mange bit av IPv4-adressen som brukes for å beskrive nettverksdelen av adressen. Subnettmasker har variabel lengde og er 32 bit. Angående dette, hvilke av disse tjenestene tilbys av tcp? Hvilke tjenester tilbyr TCP? Svar: samme som UDP, men i tillegg pålitelighet (garantert levering), levering i rekkefølge, flytkontroll (for ikke å sende fortere enn. mottakeren kan ta imot), metningskontroll (for å dele nettverksressursene med andre datastrømmer.

Følgelig, hva er flytkontroll?

Flytkontroll: Hensikten med flytkontroll er å sikre pålitelig overføring. TCP bruker noe som heter «sliding window protocol» for akkurat dette. Sliding window fungerer ved at mottakeren kontinuerlig gir beskjed til senderen hvor mye data som kan bli sendt. Dessuten, hva er sjekksum i en udp tcp header? RFC 768 inneholder bestemmelser for UDP protokollen og beregning av sjekksummen. Sjekksum er en headerlinje av pakkehodet som er frivillig (den kan settes til 0). Sjekksum åpner opp for deteksjon av feil, og feilruting av pakker.

I forhold til dette, hvilken metode brukes for å håndtere duplikater og at pakker kommer i feilrekkefølge?

i feil rekkefølge (Sequencing)

Brukes for å håndtere duplikater og pakker som kommer i feil rekkefølge. Avsender merker hver pakke med et sekvensummer. Mottaker lagrer sekvensnummer på siste mottatt pakke i tillegg til en liste med andre pakker som kom i feil rekkefølge.
Man kan også spørre hvordan håndteres pakketap? Hvordan håndterer man pakketap? Når en pakke ankommer intakt sender mottaker en bekreftelse. Hver gang avsender sender en pakke starter det en timer. Dersom bekreftelsen fra mottaker ankommer før timeren er gått ut kanselleres timeren.

Hvorfor har vi behov for IPv6?

IPv6 er versjon 6 av Internett-protokollen og er etterfølgeren til IPv4. Den ble i hovedsak utviklet for å håndtere mangelen på mulige IP-adresser som oppstod med versjon 4. Samtidig er andre mangler ved IPv4 utbedret.

By Warfold

Hvor finner jeg sikkerhetsnøkkelen til nettverket? :: Hvor mange enheter kan vi bruke i et klasse C nettverk?
Nyttige lenker