Hjem > H > Hvordan Oppdatere Til Nye Discovery Plus?

Hvordan oppdatere til nye Discovery Plus?

Det er ikke mulig å oppgradere discovery+ abonnementet. Du kan ikke lenger oppgradere abonnementet via Discovery når du aktiverer discovery+ Underholdning for T-We. Dette gjelder uansett om strømmetjenesten er aktiv i din kanalpakke eller ikke.

Les mer

Kan man laste ned apper på Smart TV?

Du kan bare laste ned apper som er kompatible med TV-apparater. De kan være annerledes enn apper for smarttelefoner/nettbrett. En Internett-forbindelse og en Google-konto er alt du trenger for å laste ned apper fra Google Play. Hvordan laste ned Spotify på Samsung Smart TV? Appen lastes ned i Smart Hub - Samsungs plattform for online underholdning. Grensesnittet som er tilpasset TV-skjermer. – Spotify utfyller vårt eksisterende tilbud av apper, da det er den første store, rendyrkede musikkappen i Smart Hub. Nå behøver man ikke lengre koble nettbrettet eller PC-en til sitt lydsystem.

Hvordan laste ned Allente app på TV?

Du må ha Google-konto for å laste ned apper.

  1. Trykk «Google».
  2. Bla deg nedover med hjulet til «Apper».
  3. Velg «Google Play Butikk».
  4. Velg appen du vil laste ned.
  5. Velg «Installer».
Folk spør også hvordan få allente på tv? PC og Mac: Gå til tv.allente.no. Apple TV: Last ned Allente-appen i App Store. Samsung Smart-TV: Last ned Allente-appen i Google Play. OnePlace-dekoder: Trykk på Ukesarkiv eller Film og Serier fra startskjermen på TV-en din.

Hvordan strømme TV?

Hvis man har en såkalt smart TV finnes apper for strømmetjenester allerede i TV-en, og man kan enkelt strømme på den måten. Dersom man har en litt eldre TV finnes det løsninger som Google Chromecast eller Apple Tv. Hvordan streame fra mobil til TV? Cast innhold fra enheten til TV-en din

  1. Koble enheten din til samme Wi-Fi-nettverk som Android TV.
  2. Åpne appen som har innholdet du vil caste.
  3. Finn og velg Cast. i appen.
  4. Velg navnet til TV-en din på enheten.
  5. Du er koblet til når Cast. endrer farge.

Hvordan laste ned Google Play?

PlayAndroidGoogle Playlastes ned

Åpne Play Butikk-appen

  1. Gå til Apper-delen på enheten din.
  2. Trykk på Google Play Butikk .
  3. Appen åpnes, og du kan søke i og bla gjennom innholdet for å finne noe du vil laste ned.
Hva er Allente abonnement? Du kan til enhver tid velge hvilke kanalpakker du ønsker at skal være aktive i ditt abonnement. Hvilke kanaler du har tilgang til, avhenger av hvilken TV-pakke du abonnerer på. I tillegg er streaming inkludert i abonnementet ditt. Du kan streame på dekoderen og på mobile enheter i Allente-appen eller på web.

Angående dette, hva heter appstore for android?

Android-apper på Google Play.

By Galanti

Hva er en USB? :: Hvordan få flere apper på Samsung TV?
Nyttige lenker