Hjem > H > Hvordan Dempe Varslinger Iphone?

Hvordan dempe varslinger iPhone?

Følg disse trinnene:

  1. Gå til "Innstillinger" og trykk på "Varsler".
  2. Rull ned til appen med varsler du vil slå av, og trykk på den.
  3. For å deaktivere alle varsler, slå av "Tillat varsler" -bryteren.
  4. Eller for å begrense appens varsler, kan du angi hvor varslingen skal vises, dvs.

Les mer

Har ikke lyd på iPhone?

Gå til Innstillinger > Lyder (eller Innstillinger > Lyder og følbar respons), og dra skyveknappen for Ringelyd og varsler frem og tilbake noen ganger. Hvis du ikke hører noen lyd, eller hvis høyttalerknappen på Ringelyd og varsler-skyveknappen er nedtonet, kan det hende at høyttaleren din trenger service. Tilsvarende, hvor lang tid tar det å oppdatere iphone? Tiden det tar, er avhengig av antallet filer på enheten og om du renser, oppdaterer eller oppgraderer iOS eller iPadOS. Denne prosessen kan ta så lite som ett minutt hvis enheten har få eller ingen filer eller du er i ferd med å rense den.

Og et annet spørsmål, hvorfor kan jeg ikke oppdatere til ios 13?

Hvis du fremdeles ikke klarer å installere den nyeste versjonen av iOS eller iPadOS, prøver du å laste ned oppdateringen på nytt: Gå til Innstillinger > Generelt > [enhetsnavn]-lagring. Finn oppdateringen på listen over apper. Trykk på oppdateringen og deretter på Slett oppdatering. Ta dette i betraktning, kan iphone 6 oppdateres til ios 13? iOS 13 vil være en gratis nedlasting for alle med iPhone 6s eller nyere. Har du Apple Watch, slippes også watchOS 6-oppdateringen i dag.

Hvordan endre kontrollsenter på iPhone?

Kontrollsenterendre

Slik gjør du det:

  1. Gå til Innstillinger > Kontrollsenter.
  2. Trykk på Tilpass kontroller.
  3. For å legge til kontroller trykker du på pluss-tegnet. For å fjerne kontroller trykker du på minus-tegnet og deretter på Fjern.
Folk spør også hvordan sveipe på iphone 12? Fleroppgaver. Dra opp fra bunnen av skjermen og hold. Hvis du har en app åpen, sveiper du til høyre langs bunnen av skjermen for å bytte til en annen app.

Derav, hvordan slå av låst skjerm på iphone?

Sveip opp fra bunnen av skjermen for å åpne Kontrollsenter. Trykk på Lås i stående retning-knappen for å forsikre deg om at låsen er slått av. Hvordan slå av lykten? slå

Endre lysstyrken til lommelykten

  1. Sveip ned fra øvre høyre hjørne av skjermen på en iPhone med Face ID, eller iPad, for å åpne Kontrollsenter.
  2. Trykk og hold nede Lommelykt-knappen .
  3. Dra glidebryteren opp eller ned.

Hvordan slå av lyden på Facebook?

Slik skrur du av på Android • Åpne Facebook-appen på din Android-mobil eller-nettbrett. Bla ned til og trykk på Appinnstillinger. Trykk på innstillingen for Lyder for å skru den av.

By Hepsibah

Er Pinterest gratis? :: Hvordan fjerne Forfatterinformasjon PDF?
Nyttige lenker