Hjem > E > Er Pinterest Gratis?

Er Pinterest gratis?

Appen er gratis og finnes både i App Store for iOS-enheter og Google Play for Android-enheter. Etter at du har lastet ned appen kan du velge å logge på med din Facebook, Google eller Apple konto. Eller du kan registrere deg som bruker ved å oppgi e-post adresse, alder, kjønn og nasjon, og velge deg et passord.

Les mer

Hva er Pinterest?

Pinterest er et nettsamfunn for deling av bilder og video. Tjenesten omtales gjerne som en interaktiv oppslagstavle hvor brukerne organiserer innholdet i ulike samlinger for interesser, hobbyer og begivenheter. Hvordan få visninger på Pinterest? Vær aktiv og del andres pins. Vær også selektiv med tanke på innhold og utseende av pins du repiner. Repining øker din synligheten, det vil si at Pinterest vil vise dine pins til flere. Jo flere kan se dine pins, jo flere kan lagre dine pins på sine tavler, og jo flere finner dine blogginnlegg igjennom pinsene.

Kan man bruke bilder fra Pinterest?

Bortsett fra i uvanlige tilfeller er det ikke Pinterest som har opphavsretten til bildene som brukere lagrer på nettstedet vårt. Hver gang det er nødvendig, bør du få tillatelse til å bruke et bilde fra den som eier opphavsretten til bildet. Også, hva bruker man pinterest til? Last opp et bilde fra datamaskinen eller mobilenheten din for å opprette en Pin . Du kan også opprette og lagre Pins fra bilder du finner på nettet . Legg til en tittel og en beskrivelse i hver Pin du oppretter, og en link til et nettsted hvis du har et.

Tilsvarende, hvem lagde pinterest?

Grunnleggerne av Pinterest er tre personer – Paul Sciarra, Evan Sharp og Ben Silbermann. Hva er aldersgrensen på Pinterest? Pinterest. Sosialt nettverk for å dele bilder og video med fokus på interesser, hobbyer og kreativitet. Her deles oppskrifter, bilder, plakater, bilder av strikketøy og mat, tekstil og design, og mye mer. Aldersgrense i App Store: 12+ Google Play: PG-klassifisering.

Hvem eier informasjonen som legges ut på Facebook?

Under Facebooks punkt om deling av innhold og informasjon, finner vi følgende formulering: «Du eier alt innhold og all informasjon som du publiserer på Facebook.» Instagram på sin side skriver at de «ikke påberoper seg eierskap over innhold du publiserer via tjenesten.» Følgelig, hvordan finne bilder uten copyright? Her kan du laste ned gratis bilder

  1. Pixabay.com. Tilbyr nedlasting av gratis fotografier, vektorer og illustrasjoner.
  2. Flickr. Flickr er et av verdens mest populære nettsteder for deling av bilder.
  3. Wesaturate.com.
  4. Pexels.
  5. Stockvault.
  6. Freeimages.
  7. Unsplash.com.
  8. The Public Domain.

I forhold til dette, hvilke bilder kan man bruke fritt?

Fotografier er omfattet av Åndsverkloven. Et fotografi kan ikke kopieres eller publiseres uten samtykke fra fotografen eller den som fotografen har overdratt sine økonomiske rettigheter til. Vanligvis blir slikt samtykke gitt mot betaling. Bilder du finner tilfeldig på nett er generelt ikke lov å benytte.

By Danais

Hvilken app er mest brukt? :: Hvordan dempe varslinger iPhone?
Nyttige lenker