Hjem > H > Hvordan Fungerer Dark Web?

Hvordan fungerer dark web?

Dark web er ikke et bestemt nettsted, men er en betegnelse for dem som opererer anonymt og kryptert. Kriminelle kan benytte dark web til å planlegge ran, dele piratkopierte filmer eller stjålne passord eller selge narkotika. Det er ikke kriminelt i seg selv å opptre anonymt og kryptert.

Les mer

Følgelig, hvor er det mørke nettet?

Det mørke nettet er en skjult del av det verdensomspennende nettet som ikke er tilgjengelig for folk som bruker populære nettlesere som Microsoft Edge, Mozilla Firefox og Google Chrome. Mørke websider vil heller ikke bli indeksert av søkemotorer som Google. Hva kan man kjøpe på dark web? I de mørkeste avkrokene kan man kjøpe våpen, narkotika – og 600 000 norske e-postadresser og passord. Du har kanskje hørt snakk om «det mørke nettet», eller the dark web.

Hvor stort er dark web?

Det dype web finnes under overflaten og står for omtrent 90 % av alle nettsteder. Dette er altså den delen av isfjellet som befinner seg under vann, mye større enn overflateweb. Dette skjulte web er faktisk så stort at det er umulig å finne ut nøyaktig hvor mange sider eller nettsteder som er aktive til enhver tid. Hvordan fungerer Tor? Tor-programvaren sender Internett-trafikk gjennom et verdensomspennende, frivillig nettverk av datamaskiner, med det formål å skjule brukerens plassering eller aktivitet for andre som driver nettverksovervåking eller trafikkanalyse.

Du kan også spørre hvor kjøpe rusmidler?

Kokain og andre narkotiske midler er ulovlig å kjøpe, så dette omsettes på et illegalt marked. Folk kjøper på nett, av bekjente, på «gata» eller lignende. Rusmiddelet alkohol kan kjøpes i butikken eller på vinmonopolet dersom du er 18 år eller eldre. Man kan også spørre hvordan bruke tor nettverket? Tor

Om du ønsker å komme i gang med Tor nettleseren kan du følge disse stegene:

  1. Få en brukbar VPN til å beskytte deg på nettet.
  2. Gå til Tor-prosjektets nettsted.
  3. Last ned rett Tor nettleser for ditt operativsystem.
  4. Installer nettleseren.
  5. Klikk 'Connect'

Hva gjør en VPN?

VPN står for Virtual Private Network (virtuelt privat nettverk på norsk). VPN innebærer at all datatrafikken din krypteres før den forlater din PC/mobil, og så sendes til en server et annet sted, hvor den dekrypteres og forlater serveren til det tiltenkte målet som om PC-en din skulle ha befunnet seg der. Hva står Tor for? Tor/Thor kan ha to opphav – enten fra navnet på den norrøne guden Tor, eller som kortform av Tord. Gudenavnet Tor betyr dundre og tordne. Tord er satt sammen av gudenavnet Tor og et ord som betyr fred eller beskyttelse/vern.

Hvor kan man få tak i narkotika?

Alle rusmidler som kommer inn under betegnelsen narkotika er det ulovlig å selge, ha og bruke i Norge. Det er derfor ingen lovlig måte å få tak i disse rusmidlene på. De eneste lovlige rusmidlene i Norge er tobakk og alkohol, og de må du være 18 år for å kunne kjøpe og bruke.

By Thedrick

Hvor kan jeg få tak i hasj? :: Når på døgnet er mus aktive?
Nyttige lenker