Hjem > H > Hvordan Bruke Apple Watch Til Trening?

Hvordan bruke Apple Watch til trening?

Start en treningsøkt

  1. Åpne Trening-appen på Apple Watch.
  2. Skru på Digital Crown for å velge treningen du vil utføre.
  3. Trykk på
  4. Velg et mål basert på kalorier, tid eller avstand, eller et åpent mål (som betyr at du ikke har satt deg noe bestemt mål, men fortsatt vil at Apple Watch skal registrere treningen din).

Les mer

Kan du ringe med Apple Watch?

Hvis du har en Apple Watch med mobilfunksjonalitet og forbindelse til mobilnettet via samme operatør som brukes av iPhonen, kan du ringe, svare på meldinger, bruke Walkietalkie, strømme musikk og podkaster, motta varslinger og mye annet selv om du ikke har tilgang til iPhonen din eller Wi-Fi. Hva er forskjellen på Apple Watch 7? Apple Watch 7 kommer ikke med noen nye sensorer, men det er en ny funksjon for falldeteksjon for syklister samt en forbedret algoritme for sporing av turer med el-sykkel. Den forstørrede skjermen gir deg også et tastatur på skjermen, der du kan sveipe for å skrive.

Angående dette, hvordan bruke apple watch 7?

Slik bruker du Apple Watch

  1. Trykk for å se urskiven eller Hjem-skjermen.
  2. Dobbelttrykk for å gå tilbake til forrige app.
  3. Trykk og hold for å bruke Siri.
  4. Vri for å zoome, rulle eller justere hva som er på skjermen.
  5. På Apple Watch Series 2 eller nyere og Apple Watch SE* kan du vri for å låse opp skjermen under en svømmeøkt.
Også, hva følger med apple watch 7? Inne i esken finner du selve Apple Watch Series 7, båndet du valgte og den magnetiske hurtiglader-til-USB-C-kabelen. Og det er det. Selvfølgelig er det egentlig alt du trenger når du kjøper en Apple Watch. Det vil si foruten en iPhone, som du må pare med og sette opp Apple Watch.

Og et annet spørsmål, hvilken apple watch bør jeg velge?

Apple Watch 7 er en smartklokke i toppklassen. Den byr egentlig på mer av det samme som forgjengeren, ettersom den ikke er så veldig ulik Apple Watch 6. Den har i bunn og grunn den samme prosessorbrikken og få nye funksjoner, men de få nyhetene Apple Watch 7 har kommet med er nyttige. Hvor lenge varer batteriet på Apple Watch SE? Informasjon om batteriet i Apple Watch SE

Apple Watch er så praktisk og allsidig at du kommer til å ville bruke den hele dagen. Derfor har vi utstyrt den med et batteri som faktisk varer hele dagen. Målet vårt for batterikapasiteten var 18 timers aktiv bruk etter lading over natten.

By Rudyard

Hva er siste versjon av macOS? :: Når kommer Android 12 til Samsung?
Nyttige lenker