Hjem > H > Hvordan Slette Betaling På App?

Hvordan slette betaling på App?

Administrer abonnementene dine på Google Play

  1. Åpne Google Play-appen .
  2. Trykk på profilikonet øverst til høyre.
  3. Trykk på Betalinger og abonnementer. Abonnementer.
  4. Velg abonnementet du vil avslutte.
  5. Trykk på Si opp abonnementet.
  6. Følg veiledningen.

Les mer

Hvordan logge inn på Apple-ID?

Velg Apple-menyen  > Systemvalg. Klikk på Logg på. Oppgi Apple-ID og passord. Hvis du blir bedt om det, angir du den sekssifrede verifiseringskoden som ble sendt til den godkjente enheten din eller det godkjente telefonnummeret og fullfører påloggingen. Hvordan lagre Covid sertifikat på iPhone? Trykk på nedlastingskoblingen på iPhone eller iPod touch. For verifiserbare vaksinejournaler trykker du på Legg til i Lommebok og Helse for å legge til oppføringen i Helse-appen og Lommebok-appen. Trykk på Ferdig.

Dessuten, hvor finner jeg wallet?

Gå inn på Innstillinger --> Wallet og Apple Pay --> Legg til kreditt- eller debetkort. Eventuelt kan du gå rett til Wallet-appen og gjøre det derfra. Hvordan betale med Wallet? Alltid enkelt.

  1. Dersom du allerede har et Visa-kort tilknyttet iTunes-kontoen din, åpner du “Wallet” appen, skriver inn sikkerhetskoden på ditt Visa-kort og følger instruksjonene.
  2. Du kan også velge å legge til kortet manuelt eller ved å skanne kortet med kameraet på din iPhone.

Hva er iCloud lagringsplass?

iCloud inkluderer en gratis e-postadresse og 5 GB gratis lagringsplass for dataene dine. Hvis du vil ha mer lagringsplass og ytterligere funksjoner, kan du abonnere på iCloud+. Ta dette i betraktning, hvordan se hva som er lagret på icloud? iCloud-sikkerhetskopier inneholder følgende

  • appdata.
  • Apple Watch-sikkerhetskopier1
  • enhetsinnstillinger.
  • Hjem-skjerm og apporganisering.
  • iMessage-, SMS- og MMS-meldinger2
  • bilder og videoer på iPhone, iPad og iPod touch2
  • kjøpshistorikk fra Apple-tjenester, som musikk, filmer, TV-programmer, apper og bøker3
  • Ringetoner.

Du kan også spørre hva er forskjellen på icloud og icloud drive?

iCloud Drive gir deg sikker tilgang til alle dokumentene dine på iPhone, iPad, iPod touch, Mac og Windows-PC. Når du logger på iCloud, har du tilgang til iCloud Drive. Med iCloud Drive kan du holde filer og mapper oppdatert på alle enhetene dine, dele filer og mapper med venner, familie og kollegaer, og mye mer. Man kan også spørre hvordan overføre fra gammel til ny iphone? Overføring ved hjelp av iCloud

  1. Det første du må gjøre er å ta en sikkerhetskopi av innholdet på telefonen. Gå til «Innstillinger» > «iCloud» > «Sikkerhetskopiering».
  2. Overfør deretter SIM-kortet til din nye iPhone.
  3. Neste steg er å overføre iCloud-sikkerhetskopien til den nye enheten.

Hvordan få mer lagringsplass på telefonen?

– Å slette ett og ett dårlig bilde har liten effekt på lagringskapasiteten på din telefon - fokuser på apper, spill, filmer, musikk og lignende. Bruk oversikten under «Administrer lagring» til å finne ut hva du må slette, tipser Staugaard.

By Cramer

Har Elkjøp betalingsutsettelse? :: Hvordan betale iCloud?
Nyttige lenker