Hjem > H > Hvordan Bruke Hvis Funksjon I Excel?

Hvordan bruke hvis funksjon i Excel?

Bruk HVIS-funksjonen, en av de logiske funksjonene, for å returnere én verdi hvis en betingelse er sann, og en annen verdi hvis den er usann. Eksempel: =HVIS(A2>B2;"Over budsjettet";"OK") =HVIS(A2=B2,B4-A4,"")

Les mer

Derav, hvordan låser man en celle fast i en formel?

Bruk F4 som hurtigtast for å sette inn dollartegn, og låse en celle. Hvordan bruke Autosummer i Excel? Hvis du trenger å summere en kolonne eller rad med tall, kan du la Excel gjøre det for deg. Merk en celle ved siden av tallene du vil summere, klikk på Autosummer på Hjem-fanen, og trykk deretter på ENTER, så er du ferdig.

Folk spør også hvordan skille fornavn og etternavn i excel?

Bruk funksjonen Tekst til kolonner. Tekst til kolonner i Excel lar deg dele tekstverdier i separate celler på rad. Du kan bruke dette til å skille et fornavn og etternavn fra det fulle navnet. Bruk markøren til å velge alle navnene i kolonnen med full navn. Dessuten, hvordan få minus i excel? Trekke fra tall i en celle

Hvis du vil gjøre enkle subtraksjoner, bruker du den aritmetiske operatoren - (minustegn). Hvis du for eksempel skriver inn formelen =10-5 i en celle, vil cellen vise 5 som resultat.

Hvordan telle rader i Excel?

Hvis du trenger en rask måte å telle rader som inneholder data på, merker du alle cellene i den første kolonnen i dataene (det er kanskje ikke kolonne A). Bare klikk kolonneoverskriften. Statuslinjen, nederst til høyre i Excel, forteller deg radantallet. Og et annet spørsmål, hvordan telle antall celler med tekst excel? For å få Excel til å kun telle celler som inneholder spesifikk tekst, bruk et argument med COUNTIF en funksjon. Først, i regnearket, velg cellen der du vil se resultatet. Skriv inn følgende i den valgte cellen COUNTIF funksjon og trykk Enter.

Man kan også spørre hvordan telle unike verdier excel?

Telle antall unike verdier ved hjelp av et filter

  1. Merk celleområdet, eller kontroller at den aktive cellen er i en tabell.
  2. Klikk Avansert i gruppen Sorter og filtrer i kategorien Data.
  3. Klikk Kopier til en annen plassering.
  4. Skriv inn en cellereferanse i Kopier til-boksen.
  5. Merk av for Bare unike poster, og klikk OK.
Hvordan sammenligne to Excel filer? Sammenligne to Excel arbeidsbøker
  1. Klikk Hjem-> Sammenlign filer.
  2. Klikk det blå mappeikonet ved siden av Sammenlign-boksen for å bla til plasseringen av den tidligere versjonen av arbeidsboken.

Dessuten, hvordan lage indeks i excel?

INDEKS

DataData
FormelBeskrivelseResultat
=INDEKS(A2:B3,2,2)Verdien i skjæringspunktet mellom andre rad og andre kolonne i området A2:B3.Pærer

By Seebeck Mcgill

Hvordan slå av VoLTE på Samsung? :: Hva er Countif på norsk?
Nyttige lenker