Hjem > H > Hvordan Fungerer Mobilpant?

Hvordan fungerer MobilPant?

Når du kjøper ny mobil, er det ikke alltid man har en plan for hva man skal gjøre med den gamle. Blir den kanskje liggende i en skuff? Nå har vi et nytt alternativ til deg, nemlig MobilPant. Det betyr at du kan få rabatt på den nye mobilen du kjøper ved å sende inn din gamle mobil til oss.

Les mer

Hvor kan man pante elektronikk?

Hos Power kan du levere både fungerende og ødelagte produkter uten kostnad. Du kan til og med få pant for det! Angående dette, kan man velge mobilnummer? For å få tildelt et bestemt 8-sifret telefonnummer, må du kontakte en teletilbyder direkte. Det er opp til teletilbyderen å bestemme om de vil la kundene velge nummer selv. Nkom tildeler 5-sifrede nummer direkte til bedrifter, offentlige etater og organisasjoner.

Angående dette, hvordan skaffe seg hemmelig telefonnummer?

Reservasjon mot publisering av telefonnummer betyr at nummeret ikke er søkbart hos opplysningstjenester. For å reservere ditt telefonnummer, må du ta kontakt med din teletilbyder som er ansvarlig for utlevering av riktig kontaktinformasjon. Noen leverandører tilbyr denne tjenesten via «mine sider» på deres hjemmeside. Hvordan skaffe seg hemmelig adresse? Svar. Det er politiet der du bor som i første omgang skal svare på spørsmål om adressesperre og om du kan få det. Du kan kontakte politiet på tlf 02800 eller du kan oppsøke nærmeste politistasjon. Du kan lese mer om adressesperre og andre beskyttelsestiltak her.

Hvordan finne ut om telefonen er operatørlåst?

Hent operatørlåskoden

  1. Åpne tastatur på mobilen som om du skal ringe et nummer.
  2. Tast inn *#06#
Hvordan bytte til Talkmore? Velg “Bruk mitt nummer” når du bestiller på nettsiden. Du vil motta en kode på SMS som tastes inn i bestillingsløpet. Ditt nummer vil da flyttes fra din nåværende operatør til Talkmore. Vi sier opp abonnementet ditt hos din tidligere operatør, og får SMS når du overføres.

Har Ice operatørlås?

De fleste mobiltelefoner kommer uten operatørlås. Vi gjør derimot oppmerksom på at enkelte mobiltelefoner fremdeles kan være låst til en operatør selv om bindingstiden er over. Hvis din mobiltelefon har operatørlås må den låses opp for at ditt nye SIM-kort skal virke. Hvor lang tid tar det å få SIM kort i posten? Det koster 100 kroner, og du får det nye SIM-kortet i posten etter omtrent 2-5 virkedager.

Dessuten, hvordan kan jeg avslutte abonnement på telia?

Oppsigelse av abonnement kan gjøres ved å:

  1. Kontakte kundesenteret på chat eller 924 05 050.
  2. Besøke en av våre butikker (legitimasjon påkreves)

By Sorrows

Hva er nyeste macOS? :: Hvordan bestille nytt mobilabonnement?
Nyttige lenker