Hjem > H > Hvordan Konfigurere Authenticator?

Hvordan konfigurere authenticator?

Slik konfigurerer du Microsoft Authenticator-appen. Logg på jobb- eller skolekontoen, og gå deretter til Min konto-portalen. Velg Sikkerhetsinformasjon i menyen til venstre eller ved hjelp av koblingen i Sikkerhetsinformasjon-ruten. Hvis du allerede har registrert deg, blir du bedt om bekreftelse med to faktorer.

Les mer

Hvordan flytte authenticator til ny telefon?

Overfør autentiseringsnøklene dine via Android

  1. Åpne Google Authenticator på den eldre telefonen din.
  2. Trykk på de tre punktene øverst til høyre på skjermen og velg "Overfør kontoer"
  3. Velg "Eksporter kontoer." Du kan bli bedt om å bekrefte identiteten din via et fingeravtrykk, passord eller en annen metode.
Hvordan legge til konto i Microsoft Authenticator? Åpne Microsoft Authenticator-appen, velg Legg til konto fra tilpassings- og kontrollikonet øverst til høyre, velg Annen konto (Google, Facebook og så videre),og velg deretter ELLER ANGI KODE MANUELT. Skriv inn et kontonavn (for eksempel Google), og skriv inn Hemmelig-nøkkelen fra trinn 1, og velg deretter Fullfør.

Hvordan gjenopprette authenticator?

Slik gjenoppretter du informasjonen

  1. Åpne appen Microsoft Authenticator mobilenheten, og velg Start gjenoppretting.
  2. Logg på gjenopprettingskontoen ved hjelp av den personlige Microsoft-kontoen du brukte under sikkerhetskopieringsprosessen. Kontolegitimasjonen gjenopprettes til den nye enheten.
Hva er en authenticator? Det er enkelt, praktisk og sikkert å logge på med Microsoft Authenticator. Bruk telefonen, ikke passordet ditt, til å logge deg på Microsoft-kontoen din. Du behøver bare angi brukernavnet ditt og deretter godkjenne varslingen som sendes til telefonen.

Så, hvordan skanne qr kode i microsoft authenticator?

Åpne Microsoft Authenticator-appen på telefonen. Trykk på + > Jobb- eller skolekonto. Bruk telefonen til å skanne QR-firkanten på skjermen. iPhone-brukere må kanskje aktivere kameraet i innstillinger for å kunne skanne. Og et annet spørsmål, hvordan flytte microsoft authenticator? Slik flytter du Microsoft Authenticator til en ny telefon

  1. Aktiver alternativet for sikkerhetskopiering på den gamle telefonen.
  2. Bruker gjenopprettingsalternativet på den nye telefonen.
  3. Bekreft den nye og slett den fra den gamle.
  4. Send SMS anonymt.

Ta dette i betraktning, hvordan fjerne microsoft authenticator?

Gå til Sikkerhetsinnstillinger,og logg på med Microsoft-kontoen din. Velg Konfigurer totrinnskontroll under totrinnskontroll for å aktivere den, eller velg Deaktiver totrinnskontroll for å deaktivere den. Følg instruksjonene. Derav, hva er totrinnsverifisering? Med totrinnsbekreftelse logger du inn med noe du vet (ditt passord) i tillegg til noe du får (en kode på telefon). Totrinnsbekreftelse gjør kontoen din sikrere fordi det hindrer andre å logge inn på din konto, selv om uvedkommende kjenner til ditt passord.

Også, hvordan logge inn på authenticator?

Når du har logget på telefonen, kan du logge på med bare Microsoft Authenticator-appen. Slik gjør du det: Logg på jobb- eller skolekontoen. Når du har skrevet inn brukernavnet ditt, vises skjermbildet Godkjenn pålogging som viser deg et tosifret nummer og ber deg om å logge på gjennom Microsoft Authenticator-appen.

By Zingale

Hvordan logge inn på Google Authenticator? :: Er Google-konto gratis?
Nyttige lenker