Hjem > H > Hvordan Installere Ios 14?

Hvordan installere iOS 14?

Gå til Innstillinger > Generelt > Oppdatering. Trykk på Automatiske oppdateringer, og slå deretter på Last ned iOS-oppdateringer. Slå på Installer iOS-oppdateringer. Enheten oppdateres automatisk til nyeste versjon av iOS eller iPadOS.

Les mer

Hvordan sette iPhone 7 i gjenopprettingsmodus?

På iPhone 7, iPhone 7 Plus eller iPod touch (7. generasjon): Trykk og hold på knappen øverst (eller sideknappen) og volum ned-knappen samtidig. Fortsett å holde dem inne til du ser skjermen for gjenopprettingsmodus. Hvordan overføre fra gammel til ny iPhone? Overføring ved hjelp av iCloud

  1. Det første du må gjøre er å ta en sikkerhetskopi av innholdet på telefonen. Gå til «Innstillinger» > «iCloud» > «Sikkerhetskopiering».
  2. Overfør deretter SIM-kortet til din nye iPhone.
  3. Neste steg er å overføre iCloud-sikkerhetskopien til den nye enheten.

Derav, hvordan nullstille en iphone uten kode?

Hvis du ikke husker sikkerhetskoden, må du bruke en datamaskin til å aktivere gjenopprettingsmodus på iPhone. Med gjenopprettingsmodus kan du slette iPhonen, slik at du kan konfigurere den på nytt. Når du har slettet iPhonen, kan du gjenopprette dataene og innstillingene fra en sikkerhetskopi. Hvordan ta vekk Autolås? Vil du ikke at mobilen din skal låse seg automatisk etter en viss tid (anbefales) kan du slå av Autolås-funksjonen. Gå til Innstillinger -> Generelt -> Autolås og velg «Aldri».

Hva er Aktiveringslås på iPhone?

Aktiveringslås bidrar til å sikre enheten hvis den skulle havne i feil hender, noe som kan øke sjansene for at du får den igjen. Selv om du renser enheten utenfra, kan Aktiveringslås fortsette å forhindre andre i å gjenaktivere enheten uten din tillatelse. Også, hvordan fjerne en enhet fra apple konto? Fjern en enhet på nettet

Logg på appleid.apple.com, og velg deretter Enheter. Klikk på enheten for å se mer informasjon om enheten, og klikk deretter på Fjern fra konto. Les meldingen som vises. Klikk på nytt for å bekrefte at du ønsker å fjerne enheten.

Hvordan slette en gammel Apple-ID?

Slik sletter du permanent en Apple ID-konto

  1. Gå til Apples data og personverns webside login.
  2. Logg inn på kontoen du vil slette.
  3. Mot bunnen, klikk påBe om å slette kontoen din.
  4. Kontroller at du vil slette kontoen din og dobbeltsjekke sikkerhetskopier av dataene dine.
  5. Dobbeltklikk om du har abonnementer med Apple-IDen din.
Angående dette, hvordan endre apple-id og passord? Endre Apple-ID-passordet
  1. Trykk på Innstillinger > [navnet ditt] > Passord og sikkerhet.
  2. Trykk på Endre passord.
  3. Skriv inn nåværende passord eller sikkerhetskode, skriv inn et nytt passord, og bekreft det nye passordet.
  4. Trykk på Endre eller Endre passord.

Hvordan endre Apple-ID uten passord?

Du kan også gå til nettstedet for Apple-ID-kontoen hvis du trenger hjelp til å finne det. Gå til Apple-ID-kontonettstedet, klikk på «Glemt Apple-ID eller passord?», og følg instruksjonene på skjermen.

By Maddeu

Hvordan sletter jeg på min PC? :: Hvordan fjerne VPN fra iPad?
Nyttige lenker