Hjem > H > Hvordan Få Opp Meldinger På Fitbit Versa?

Hvordan få opp meldinger på Fitbit versa?

Sørg for at Fitbit-enheten er i nærheten.

  1. Gå til dashbordet på Fitbit-appen og trykk på kontoikonet.
  2. Trykk på Varsler.
  3. Velg hvilke typer varsler du ønsker å motta.
  4. Hvis Fitbit-enheten kan motta varsler fra andre apper på telefonen, trykker du på App-varsler og velger appene du vil at skal sende deg varsler.

Les mer

Tilsvarende, hvordan aktivere fitbit premium?

Hvis Fitbit Premium er tilgjengelig i ditt område, ser du en Premium-fane i Fitbit-appen. Trykk på Premium-fanen. Les oversikten og trykk på knappen for å komme i gang. Velg et årlig eller månedlig abonnement som starter etter prøveperioden, og følg instruksjonene for å abonnere. Derav, hvordan synkronisere fitbit charge 4? Hvordan synkroniserer Fitbit-enheter dataene sine?

  1. Gå til Fitbit-appen og trykk på I dag-fanen profilbildet ditt. bildet av enheten.
  2. Trykk på Synkroniser nå.

Og et annet spørsmål, hvilken fitbit klokke er best?

Aktivitetsarmbåndet som står frem som vinneren i testen vår er Fitbit Charge 4 med innebygd GPS. Det er et veldig godt og funksjonelt aktivitetsarmbånd med godt design, flotte funksjoner og nyttige apper. Dessuten, hvordan starte fitbit versa 2? For å komme i gang:

  1. Last ned Fitbit-appen: Apple App Store for iPhones og iPads.
  2. Installer appen, og åpne den. Hvis du allerede har en Fitbit -konto, logger du på kontoen din> trykker på kategorien I dag> din profffile bilde> Konfigurer en enhet.
  3. Fortsett å følge instruksjonene på skjermen for å koble Versa 2 til din.

Hvordan endre bakgrunn på Fitbit?

Hvordan endrer jeg urskiven på Fitbit-enheten?

  1. Ha Fitbit-enheten i nærheten, gå til Fitbit-appen og trykk på I dag-fanen. profilbildet ditt. bildet av enheten.
  2. Trykk på Galleri. Klokker-fanen.
  3. Se gjennom de tilgjengelige urskivene. Trykk på urskiven du ønsker å installere. Installer.
Hvordan få GPS på Fitbit? Åpne Innstillinger-appen og sørg for at Telefon-GPS er slått På. Åpne Trening-appen og sveip for å finne den treningsøvelsen du ønsker å spore. Trykk på tannhjulikonet og sørg for at GPS (Tilkoblet GPS på Versa-serien) er slått På.

Følgelig, hvor stramt skal fitbit sitte?

Sørg for at reimen ikke sitter for stramt på. Den må være løs nok til at den kan bevege seg frem og tilbake på håndleddet ditt. Prøv å flytte reimen høyere opp på håndleddet mens du trener (2–3 fingerbredder over håndleddsknokkelen), slik at den passer bedre og sitter godt på, men pass på at den ikke sitter for stramt. Så, kan man dusje med fitbit charge 4? Med NFC kan du benytte Fitbit Charge 4 til kontaktløse betalinger via Fitbit Pay, og du kan styre Spotify-appen på telefonen via Bluetooth. Enheten er vanntett ned til 50 meters dyp. Dermed er den velegnet for svømming, dusjing og svetting.

Man kan også spørre kan man svømme med fitbit charge 4?

Fitbit Charge 4 er vanntett ned til 50 meter og kan blant annet brukes til svømming der den automatisk registrerer bassenglengder.

By Odine Barben

Hvordan fjerne mørk modus iPhone? :: Hvordan sjekke om du har god jording?
Nyttige lenker