Hjem > H > Hvordan Koble Til Sonos One Sl?

Hvordan koble til Sonos One SL?

SonosAndroid

  1. Åpne Sonos-appen for iOS eller Android.
  2. Gå til fanen Innstillinger, og trykk på System > Legg til produkt.
  3. Følg trinnene i appen for å koble Sonos One SL til Sonos-systemet.

Les mer

Hvorfor blinker Sonos rødt?

Blinker rødt

Et nytt (eller tilbakestilt) Sonos-produkt vil vise et blinkende rødt lys hvis det ikke er konfigurert innen 30 minutter etter at det ble slått på. Du kan løse dette ved å starte Sonos-produktet på nytt.
Hvordan skru av Sonos One SL? Sonos-produktene som ikke er bærbare, slås av ved at du trekker ut strømledningen.

Så, hvordan koble sonos høyttalere sammen?

Åpne Sonos-appen for iOS eller Android. Gå til fanen Innstillinger, og trykk på System. Under Produkter trykker du på én av høyttalerne du vil bruke i stereoparet. Trykk på Konfigurer et stereopar (eller Opprett stereopar hvis du bruker Sonos S1 Controller) og følg instruksjonene i appen. Du kan også spørre hvordan parre sonos? Åpne Sonos-appen for iOS eller Android. Trykk på Konfigurere et nytt system, og opprett eller logg på Sonos-kontoen din. Trykk på Legg til på hurtigmeldingen som viser Sonos-produktet ditt. Hvis du bruker Sonos S1-appen, trykker du på Fortsett > Konfigurer produkter.

I forhold til dette, hvordan skru på sonos roam?

Slå på Sonos Roam ved å trykke på knappen på baksiden eller ved å koble den til strøm via USB-kabelen. Et blinkende grønt lys vises på Roam når den er klar til å konfigureres. Også, hvordan starte sonos roam? Trykk og hold inne av/på-knappen på baksiden av Roam i to sekunder, før du slipper den. Du vil høre en tone og status-LED-lyset foran vil begynne å blinke blått. Hvis status-LED-lyset blir jevnt blått i stedet, har Roam dannet par med den forrige enheten. Gjenta dette trinnet for å sette Roam i parmodus.

Dessuten, hvordan slette sonos?

Åpne Sonos S1 Controller-appen for iOS eller Android. Gå til fanen Innstillinger, og trykk på System. Trykk på Systemverktøy, og trykk så på Fjern produkter. I forhold til dette, kan jeg koble sonos til tv? Alle TV-høyttalerne fra Sonos er enkle å koble til TV-en, styringen foregår helt ukomplisert uten ekstra fjernkontroller, og de leverer overraskende god lyd når du ser på TV og film, streamer musikk fra nettet, hører på podcaster og lydbøker eller gamer.

Hvordan bytte bruker på Sonos?

Bytt mellom kontoer

  1. Gå til Bla gjennom og velg musikktjenesten med flere kontoer.
  2. Trykk på kontonavnet øverst for å vise en liste over kontoer som er lagt til.
  3. Trykk på kontoen du vil bruke.

By Falcone Crissey

Hvorfor blinker Sonos rødt? :: Hvilken JBL høyttaler er best?
Nyttige lenker