Hjem > H > Hvordan Få Sonos På Mac?

Hvordan få Sonos på Mac?

Sonos S1- og S2-app for macOS eller Windows

  1. Koble enheten til det trådløse nettverket som Sonos er på.
  2. Åpne Sonos-appen.
  3. Trykk på La oss koble til når du ser meldingen «Vi fant Sonos på det trådløse nettverket.»
  4. Følg veiledningen for å koble til Sonos-systemet.

Les mer

Kan man koble Sonos til Apple TV?

Åpne AirPlay-innstillingene på Apple TV eller på den AirPlay-kapable TV-en og kontroller at «Krev passord» er deaktivert. Hvis ett eller flere av de AirPlay-kompatible Sonos-produktene dine ikke står på listen i AirPlay-menyen, kontroller at de er slått på og koblet til Sonos-systemet ditt. Hvordan lage spilleliste på Sonos? hvordanSonosspillelisterhvorSonos

macOS eller Windows

  1. Klikk på knappen Lagre kø langs bunnen av vinduet under køen.
  2. Skriv inn et navn på spillelisten eller plukk en spilleliste fra listen som skal erstattes.
  3. Klikk på Ferdig.

Tilsvarende, hvordan installere sonos høyttaler?

Konfigurere et nytt Sonos-system med Sonos One

  1. Åpne Sonos-appen for iOS eller Android.
  2. Trykk på Konfigurere et nytt system, og opprett eller logg på Sonos-kontoen din.
  3. Trykk på Legg til på hurtigmeldingen som viser Sonos-produktet ditt.
  4. Følg trinnene i appen for å konfigurere Sonos One og legge til musikktjenester.
Angående dette, hvordan synkronisere sonos? Åpne Sonos-appen for iOS eller Android. Gå til fanen Innstillinger, og trykk på System. Trykk på hjemmekinoproduktet du vil justere. I kategorien Hjemmekino trykker du på Synkronisering av dialog på TV.

Dessuten, kan ikke koble til sonos?

Kontroller at Ethernet-kabelen er koblet ordentlig til både ruteren og Sonos-produktet. Prøv om mulig å koble Ethernet-kabelen til en annen port på Sonos-produktet eller ruteren. Du kan også prøve å bruke en annen Ethernet-kabel for å se om den kabelen du bruker er defekt. Deretter, kan man koble sonos til tv? Alle TV-høyttalerne fra Sonos er enkle å koble til TV-en, styringen foregår helt ukomplisert uten ekstra fjernkontroller, og de leverer overraskende god lyd når du ser på TV og film, streamer musikk fra nettet, hører på podcaster og lydbøker eller gamer.

Kan man koble hodetelefoner til Apple TV?

Sett Bluetooth-tilbehøret i sammenkoblingsmodus ved å følge instruksjonene som fulgte med tilbehøret. Gå til Innstillinger > Fjernkontroller og enheter > Bluetooth på Apple TV. Apple TV søker etter Bluetooth-tilbehør i nærheten. Velg Bluetooth-tilbehøret ditt. Hvordan få lyd fra Apple TV? Juster andre lydinnstillinger

  1. Åpne Innstillinger. på Apple TV.
  2. Gå til Video og lyd.
  3. Endre ett av følgende: Lyd ut (Apple TV 4K): Hvis du kobler én eller to HomePod-høyttalere til Apple TV for hjemmekinolyd vil all lyden, inkludert navigeringsklikk, sendes til HomePod-høyttalerne.

Og et annet spørsmål, hvordan legge til spotify på sonos?

Åpne Sonos Controller-appen på smarttelefonen, trykk på "Mer" -alternativet, og trykk deretter på "Legg til musikktjenester" -oppføringen. Velg Spotify fra listen over tjenester. På siden Legg til tjeneste, trykk på “Legg til Sonos” -knappen, og trykk deretter på “Koble til Spotify” -knappen på neste skjerm.

By Nolana Woodliff

Hvordan installere Sonos Move? :: Hvordan bruke Sonos uten Wi-Fi?
Nyttige lenker