Hjem > H > Hvilken Forsikring Dekker Ødelagt Mobil?

Hvilken forsikring dekker ødelagt mobil?

Skade og tap av mobil kan være dekket av både reise- og innboforsikring. Reiseforsikringen er best å benytte ved tyveri. Ved knust skjerm eller annen skade på mobilen bør du melde skaden på innboforsikringen, da denne dekker flere typer skader.

Les mer

Følgelig, hva dekker innboforsikring mobiltelefon?

Ved tyveri av mobil

Standard innboforsikring dekker tyveri av mobil fra hjemmet ditt. Super innboforsikring dekker tyveri også utenfor hjemmet, for eksempel fra skole, treningssenter eller fra bilen. Dersom du har reiseforsikring hos oss og er på reise, er du dekket av reiseforsikringen.
Du kan også spørre hva dekkes av innboforsikring? Innboforsikring, også kalt Hjemforsikring, er en kombinert forsikring som dekker:

  1. Innbo og løsøre. Innbo og løsøre i boligen.
  2. Utgifter og tap ved erstatningsmessige skader. Penger og verdipapirer.
  3. Privatansvar. Privat erstatningsansvar.
  4. Rettshjelp. Utgifter til juridisk bistand som part i en tvist som privatperson.

Så, hva er mobilforsikring?

Med forsikringen i orden har du én bekymring mindre. Har du mobilforsikringen på plass kan du senke skuldrene i visshet om at mobilen din er trygg hvis uhellet er ute. Ødelagt, stjålet eller mistet mobil – vi har forsikringene du trenger. Du kan også spørre er forsikringsnummer og polisenummer det samme? Polisenummer er det samme som avtalenummer og forsikringsnummer. Dette nummeret er unikt for hver forsikringsavtale du har. Altså er nummeret på for eksempel bilforsikringen din forskjellig fra husforsikringen din.

Hva dekker Gjensidige innboforsikring?

Innboforsikring i detaljer. Velg mellom 2 innboforsikringer – Innbo og Innbo Pluss. Begge forsikringene dekker alle de private gjenstandene dine ved for eksempel tyveri, brann og vannskader. Med Innbo Pluss er du også dekket for uhellskader og ID-tyveri. Hvor mye koster forsikring på mobil? Mobilforsikring tilbys av mobiloperatører, elektronikkbutikker og noen forsikringsselskap. Prisen på mobilforsikring ligger som regel et sted mellom 100 og 200 kroner per måned, men prisen er avhengig av flere prisfaktorer og kan variere.

Og et annet spørsmål, hva dekker innboforsikring dnb?

Topp Innbo dekker:

  • Bekjempelse av insekter (veggedyr, skjeggkre og kakerlakker)
  • Uhellskader på innbo.
  • Uhellskader på Mobiltelefon og Nettbrett.
  • Flytteforsikring.
  • ID-tyveri.
  • Bygningsmessige forandringer for rullestolbruker etter ulykke.
  • Tyveri av personlige eiendeler personbil og fritidsbåt.
Hva dekker kasko Gjensidige? Norges mest kjøpte bilforsikring

Bil Kasko velges av mange, og det er ikke så rart. Forsikringen dekker de fleste skader på din egen bil, for eksempel skader ved kollisjon, utforkjøring og tyveri, samt glasskader.

Tilsvarende, hvem dekker innbo?

Utleier og leietaker

Leier du en leilighet som er helt eller delvis møblert? Da er det utleier selv som må sørge for å ha en egen innboforsikring som dekker sitt inventar. Selve bygningen og det fastmonterte i leiligheten skal dekkes av utleiers husforsikring eller felles bygningsforsikring i sameiet/borettslaget.

By Boardman Monterrubio

Hva dekker Helkasko? :: Kan utleier kreve innboforsikring?
Nyttige lenker