Hjem > H > Hvordan Opprette En Itunes Store Konto?

Hvordan opprette en iTunes store konto?

Logg på iTunes Store

  1. Velg Konto > Logg på i iTunes-appen på PC-en.
  2. Gjør ett av følgende: Logg på med Apple-ID-en din: Oppgi Apple-ID-en og passordet, og klikk deretter på Neste. Opprett en Apple-ID: Klikk på Opprett ny Apple-ID, og følg instruksjonene på skjermen.

Les mer

Hvordan få App Store på norsk?

Bruk iPhone, iPad eller iPod touch til å endre region

  1. Åpne Innstillinger-appen.
  2. Trykk på navnet ditt, og trykk deretter på Medier og kjøp.
  3. Trykk på Vis konto.
  4. Trykk på Land/region.
  5. Trykk på Change Country or Region (Endre land eller region).
Deretter, hva er itunes store konto? Apple-ID-en er kontoen du bruker for å få tilgang til Apple-tjenester som iCloud, App Store, iTunes Store, Apple Music med mer.

Også, hva gjør jeg når iphone er deaktivert?

Finn iPhonen i Finder eller i iTunes på datamaskinen den er koblet til. (Se hvordan du finner en tilkoblet iPhone.) Velg Gjenopprett når du får velge mellom Gjenopprett og Oppdater. Datamaskinen laster ned programvare for iPhone og starter gjenopprettingsprosessen. Hva er Itunes Store passord? På iPhone, iPad, iPod touch eller Apple Watch

Trykk på Innstillinger > [navnet ditt] > Passord og sikkerhet. Trykk på Endre passord. Skriv inn nåværende passord eller sikkerhetskode, skriv inn et nytt passord, og bekreft det nye passordet.

Ta dette i betraktning, kan jeg ha to apple-id?

Kan jeg ha flere enn én Apple-ID-konto? Ja, men det anbefales ikke, fordi du da ikke vil kunne se den komplette bestillingshistorikken din under samme Apple-ID-konto. Vær oppmerksom på at Apple-ID-kontoer ikke kan slås sammen. Man kan også spørre er det vanskelig å lage en app? Det er i utgangspunktet ikke lett å lage en app fra bunnen av. Det krever at du kan kode og utvikle, at du kan vedlikeholde appen og tilpasse den til mange forskjellige enheter og operativsystemer – og at du kan sørge for at den er sikker, slik at de som bruker den ikke risikerer å få lekket dataene sine.

Hvordan bytte språk på telefonen?

Android-telefoner:

Ulike Android-telefoner har ulikt oppsett, men som regel kan man endre språk ved å gå til innstillinger->Generell->Språk og inndata.
Hvordan oppdatere Apple-ID innstillinger? Hvis du bruker iOS 10.2 eller eldre, går du til Innstillinger > iTunes og App Store.

  1. Hvis du er logget av, angir du oppdatert Apple-ID og passord.
  2. Hvis du er logget på med en gammel Apple-ID, trykker du på denne og deretter på Logg av. Angi deretter oppdatert Apple-ID og passord.

Du kan også spørre hva koster det å bruke itunes?

Ingen bindingstid – si opp når som helst. Apple Music er tilgjengelig på iTunes og for iOS- og Android-enheter. kr 65/md.

By Honeyman Cubeta

Hvordan lage en Apple ID uten kredittkort? :: Hvordan lage ny iCloud mail?
Nyttige lenker