Hjem > H > Hvordan Bytte Apple Watch Til Ny Iphone?

Hvordan bytte Apple Watch til ny iPhone?

Trenger du mer hjelp?

  1. Slett Apple Watch.
  2. Konfigurer den nye iPhonen, og logg på iCloud.
  3. Åpne Apple Watch-appen på den nye iPhonen, og koble klokken din sammen med den nye iPhonen.
  4. Prøv å gjenopprette fra en sikkerhetskopi.
  5. Følg trinnene på skjermen for å fullføre konfigureringen.

Les mer

Hvorfor vil ikke Apple Watch koble til iPhone?

Prøv å koble Apple Watch og iPhone sammen igjen

Sørg for at flymodus er slått av på iPhone, og at Wi-Fi og Bluetooth er slått på. Hvis du vil kontrollere dette, kan du åpne Kontrollsenter. Hvis du ser Flymodus-symbolet på urskiven, er flymodus på. Åpne Kontrollsenter og slå av Flymodus.
Hvor er i ikonet på Apple Watch? Kontroller at Apple Watch-enheten ikke allerede er koblet til en telefon

  • Åpne Apple Watch-appen på iPhonen din, trykk på fanen Min klokke og deretter på Alle klokker øverst på skjermen.
  • Trykk på «i»-symbolet ved siden av klokken du vil koble fra.
  • Trykk én gang til for å bekrefte, og vent til klokken er koblet fra.

Hvordan låse opp en låst Apple Watch?

Skriv inn koden: Vekk Apple Watch, skriv inn koden, og trykk på OK. Lås opp Apple Watch når du låser opp iPhonen: Åpne Innstillinger-appen på Apple Watch, trykk på Kode, og slå på Lås opp med iPhone. Du kan også åpne Apple Watch-appen på iPhonen, trykke på Min klokke, trykke på Kode og slå på Lås opp med iPhone. Hva betyr skru på digital Crown? Digital Crown er som iPhone-hjemmeknappen, men på Apple Watch. Uansett hva du har på skjermen, kan du med et enkelt klikk gå tilbake til startskjermen.

Hvordan skru av begrenset tilgang?

Konfigurere Begrenset tilgang

Gå til Innstillinger > Tilgjengelighet, og slå på Begrenset tilgang. Trykk på Kodeinnstillinger, og trykk deretter på Angi kode for Begrenset tilgang.
Hvordan aktivere en deaktivert Apple-ID? Logg deg av iCloud og iTunes og App Store. Hvis du bruker iOS 10.3 eller nyere, trykker du på Innstillinger > [navnet ditt]. Rull nedover og trykk på Logg av. Skriv inn Apple-ID-passordet ditt, og trykk på Slå av.

Hvordan skru av Autolås på iPhone?

Vil du ikke at mobilen din skal låse seg automatisk etter en viss tid (anbefales) kan du slå av Autolås-funksjonen. Gå til Innstillinger -> Generelt -> Autolås og velg «Aldri». Hva er nytt på Apple Watch 7? Den største og mest avanserte skjermen, den mest solide Apple Watch og hurtiglading (Apple Watch Series 7) Nye Apple Watch har større skjerm med smalere ramme og en effekt som bryter lyset i kantene. Med USB-C-kabelen som medfølger, lades Apple Watch Series 7 raskere enn noen annen Apple Watch-modell.

I forhold til dette, hvordan lage egen urskive apple watch?

mens du er i Bilder-appen på Apple Watch, rull til bunnen av skjermen, og trykk deretter på Opprett urskive. , sveip opp, og trykk på Opprett urskive. Velg om du vil lage en Portretter-urskive, Bilde-urskive eller en Kaleidoskop-urskive.

By Khano Eaddy

Hvordan slå av Apple-ID? :: Hva betyr Nullstill på iPhone?
Nyttige lenker