Hjem > H > Hva Betyr Nullstill På Iphone?

Hva betyr Nullstill på iPhone?

Når du trykker på Slett alt innhold og alle innstillinger, slettes enheten fullstendig, inkludert eventuelle kreditt- eller debetkort du har lagt til for Apple Pay, og all musikk, alle bilder, kontakter og apper. Dette vil også slå av iCloud, iMessage, FaceTime, Game Center og andre tjenester.

Les mer

Hva skjer når man nullstiller alle innstillinger?

Nullstill alle innstillinger: Alle tilpasninger og innstillinger nullstilles. Slett alt innhold og alle innstillinger: Informasjonen din og innstillingene fjernes. iPhone kan ikke brukes før den konfigureres på nytt. Hvordan restarter man en iPhone? Start iPhone på nytt

  1. Trykk og hold på en av volumknappene og sideknappen helt til Slå av-skyveknappen vises.
  2. Dra i skyveknappen, og vent deretter i 30 sekunder til enheten slås av.
  3. For å slå enheten på igjen trykker og holder du på sideknappen (på høyre side av iPhone) inntil du ser Apple-logoen.

Og et annet spørsmål, hvordan overføre innhold fra gammel til ny iphone?

Overføring ved hjelp av iCloud

  1. Det første du må gjøre er å ta en sikkerhetskopi av innholdet på telefonen. Gå til «Innstillinger» > «iCloud» > «Sikkerhetskopiering».
  2. Overfør deretter SIM-kortet til din nye iPhone.
  3. Neste steg er å overføre iCloud-sikkerhetskopien til den nye enheten.
Hvordan restarte iPhone 13? Gjør følgende for å tvinge iPhone X, iPhone XS, iPhone XR, iPhone 11, iPhone 12 eller iPhone 13 til å starte på nytt: Trykk på og slipp raskt Volum opp-knappen, trykk på og slipp raskt Volum ned-knappen og hold deretter inne sideknappen. Slipp knappen når Apple-logoen vises.

Følgelig, hvordan slette iphone før salg?

Trykk på Innstillinger > Generelt > Overfør eller tilbakestill [enhet] Trykk deretter på Slett alt innhold og alle innstillinger. Hvordan slå av restriksjoner iPad? Du kan også gå til Innstillinger > Skjermtid > Innhold og personvern og trykke på Tillatte apper. Deretter fjerner du markeringen for iTunes Store og Nettbokhandel. Sørg for at du velger en sikkerhetskode som er forskjellig fra koden du bruker til å låse opp enheten.

Hvordan slå av restriksjoner på iPhone?

Slå på iPhone-en og åpne "Innstillinger" -appen. Trykk på "Generelt" og velg deretter alternativet "Begrensninger". Her finner du alternativet "Deaktiver begrensninger". Trykk på den og skriv inn passordet for å slå av begrensninger på iPhone. Følgelig, hva er forskjellen på icloud og icloud drive? iCloud Drive gir deg sikker tilgang til alle dokumentene dine på iPhone, iPad, iPod touch, Mac og Windows-PC. Når du logger på iCloud, har du tilgang til iCloud Drive. Med iCloud Drive kan du holde filer og mapper oppdatert på alle enhetene dine, dele filer og mapper med venner, familie og kollegaer, og mye mer.

Hvordan restarte en iPhone 11?

Hvordan restarte en iPhone 11?

  1. Trykk på volum opp knappen.
  2. Trykk på volum ned knappen.
  3. Trykk og hold inne sideknappen.
  4. Vent i rundt 10 sekunder mens du holder denne knappen.
  5. Slipp denne knappen til Apple-logoen vises.
  6. Ferdig! Nå er telefonen restartet.

By Stormie Mandeep

Hvordan bytte Apple Watch til ny iPhone? :: Hvordan slette alt på Apple Watch?
Nyttige lenker