Hjem > H > Hvilke Forsikringer Bør Man Ha På Leiebil?

Hvilke forsikringer bør man ha på leiebil?

Alltid ansvarsforsikring

– Ansvarsforsikringen – Third Party Liability – er lovpålagt. Den bør være inkludert i prisen du får oppgitt, men sjekk dette likevel, slik at den ikke kommer som en overraskelse når du henter bilen, sier Haraldsen. – I Norge dekker ansvarsforsikringen også deg som sjåfør og passasjerer dine.

Les mer

Hva er Cdw forsikring?

Kollisjonsskadeforsikring/Collision Damage Waiver (CDW): Denne kalles også Loss Damage Waiver (LDW), og tilsvarer en kaskoforsikring. Denne dekker skader på leiebil som skyldes blant annet kollisjon, utforkjøring eller hærverk. Som regel er den inkludert i avtalen. Er jeg dekket av mine foreldres innboforsikring? Så lenge du bor hjemme hos dine foreldre gjelder innboforsikringen de har. Men, med en gang du endrer adresse i folkeregisteret faller du ut av bostedsadressen og dermed også innboforsikringen og reiseforsikringen til foreldrene.

Hvordan vet jeg om jeg har forsikring?

Hvis du ikke vet hvor en bil er forsikret kan du logge inn med BankID hos Trafikkforsikringsforeningen. Der kan du sjekke hvilket forsikringsselskap som har forsikret bilen. Hvordan sjekker jeg om jeg har forsikring på bilen? Informasjon om hvor kjøretøyet er forsikret fås kostnadsfritt ved innlogging med BankID på www.tff.no/minside. Se instruks om hvordan å sjekke forsikringen. (Merk at i Autosys vil etterhvert alle forsikrede kjøretøy stå med kode 02 TFF og ikke i hvilket forsikringsselskap kjøretøyet er forsikret).

Dessuten, hva er egenandelsforsikring?

Egenandelsforsikring reduserer egenandelen ved skader delvis eller fullstendig, men tryggheten koster deg gjerne dyrt, spesielt hvis du bruker bilutleiers forsikring. Også, hva dekker kasko på bil gjensidige? Norges mest kjøpte bilforsikring

Bil Kasko velges av mange, og det er ikke så rart. Forsikringen dekker de fleste skader på din egen bil, for eksempel skader ved kollisjon, utforkjøring og tyveri, samt glasskader.

Har man krav på leiebil?

Har du krav på lånebil? Ved kjøp fra en profesjonell forhandler hvil du som hovedregel ha krav på en lånebil dersom det tar mer enn en uke å utbedre feilen. Lånebilen skal være tilnærmet din egen bil, men det er ikke noe krav til at det skal være samme modell. Hva dekker Toppkasko? Toppkasko

I tillegg til ansvar-, delkasko- og kaskodekningen er du dekket for:

  • Maskinskade (gir, motor, batteri og drivverk)
  • Utvidet sum personlig løsøre og fastmontert tilleggsutstyr.
  • Utvidet lakk- og glasskade.
  • Utvidet leiebil.

Derav, hva dekker forsikring i utdanningsforbundet?

Utdanningsforbundet har mange kollektive forsikringer til svært gode priser og med unike vilkår tilpasset deg som medlem.

  • Vår innboforsikring dekker tap og skade på privat innbo og løsøre med inntil 3 millioner kroner per skadetilfelle.
  • Det er viktig å ha en god reiseforsikring, også på Norgesferie.

By Neau Gabrielli

Hva tilbyr NAF privatpersoner hvis uhellet skulle være ute? :: Er førerkort på mobil gyldig legitimasjon på polet?
Nyttige lenker