Hjem > H > Hvordan Se Film På Itunes?

Hvordan se film på iTunes?

I iTunes på PC

  1. Åpne iTunes.
  2. Velg Filmer fra lokalmenyen øverst til venstre.
  3. Klikk på Leid-fanen øverst i iTunes-vinduet. Hvis du ikke ser Leid-fanen, har kanskje leieperioden utløpt.
  4. Hvis du holder pekeren over leiefilmen, har du følgende alternativer: Strøm leiefilmen: Klikk på Spill av-knappen .

Les mer

Hvordan åpne iTunes på PC?

Last ned iTunes fra nettstedet til Apple, og klikk deretter på Last ned for å laste ned iTunes-installereren. Når du ser en melding om det, klikker du på Lagre (i stedet for Kjør). Hvis du har Windows 10, kan du også laste ned den nyeste versjonen av iTunes fra Microsoft Store. Angående dette, hvordan finner jeg min apple-id? Velg Apple-menyen  > Systemvalg, og klikk deretter på Apple-ID. Klikk på Passord og sikkerhet. Når du blir bedt om å oppgi Apple-ID-passordet ditt, klikker du på «Glemt Apple-ID eller passord» og følger instruksjonene på skjermen.

Hvor er jeg logget på?

Gjennomgå enheter du nylig har logget av

Velg Sikkerhet i navigasjonspanelet til venstre. Velg Administrer enheter i Enhetene dine-panelet. Rull ned til «Hvor du er logget av». Du ser alle enheter du har logget av Google-kontoen din på de siste 28 dagene.
Hva koster det å bruke iTunes? Ingen bindingstid – si opp når som helst. Apple Music er tilgjengelig på iTunes og for iOS- og Android-enheter. kr 65/md.

Dessuten, hvordan se på film på pc?

Sett inn platen du vil spille av, i stasjonen. Vanligvis vil platen begynne å spilles av automatisk. Hvis den ikke spilles av, eller hvis du vil spille av en plate som allerede er satt inn, åpner du Windows Media Player og velger deretter navnet på platen i navigasjonsruten i Player-biblioteket. Følgelig, hvor finner jeg nedlastede filmer på ipad? Klikk på Filmer eller TV-programmer øverst i hjørnet i iTunes-vinduet. Hvis du bruker Familiedeling, velger du navnet til et familiemedlem ved siden av Kjøpt for å se kjøpene deres. Finn filmen eller TV-programmet du vil laste ned på nytt.

Dessuten, hva er itunes extra?

Mange av filmene kommer med ekstramateriell, såkalt iTunes Extras. All programvare du trenger for å se filmene finnes allerede på din maskin, telefon eller lesebrett. For eksempel får du for Fast Five slettede sener, dokumentar, humorspor og en del annet. Kan man laste ned iTunes på PC? Du kan slå på automatisk nedlasting for opptil ti datamaskiner og enheter til sammen. Opptil fem datamaskiner kan være autorisert med en Apple-ID samtidig.

Kan man bruke iTunes på PC?

Med iTunes for Windows har du hele mediesamlingen din på ett sted. Abonner på Apple Music for å få tilgang til millioner av låter. Kjøp musikk og filmer fra iTunes Store.

By Tandy

Hvordan komme inn på Hotmail kontoen? :: Hvordan logge inn på gammel hotmail?
Nyttige lenker