Hjem > H > Hvordan Leiefilm Apple Tv?

Hvordan leiefilm Apple TV?

Lei filmer fra Apple TV-appen

  1. Åpne Apple TV-appen.
  2. Søk etter filmen du vil leie.
  3. Trykk eller klikk på Lei-knappen på filmens side. Hvis du ikke ser en Lei-knapp, er ikke filmen tilgjengelig for leie.
  4. Logg på med Apple-ID-en din for å leie filmen.

Les mer

Hvordan endre språk Apple TV?

Velg et annet språk

  1. Åpne Innstillinger. på Apple TV.
  2. Gå til Generelt > Apple TV-språk, og velg et språk. Merk: Det er mulig at Siri og diktering er ikke tilgjengelig. Dette avhenger av språket du velger. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du lese Apple-kundestøtteartikkelen Bruk Siri på Apple TV.
Derav, hvordan leiefilm på viaplay apple tv? Gå til Instillninger i din Apple TV og velg “Logg inn på Viaplay”. Velg det innholdet du vil se på og trykk “spill av”. Ferdig!

Så, hvilke apper kan man ha på apple tv?

Den er kompatibel med en rekke plattformer for underholdning, blant annet Dplay, Viaplay, NRK nett-tv, Netflix, TV2 Sumo og HBO. TV-kanalene er rett og slett blitt apper. Slik kan du se dine favorittprogrammer når du selv har lyst, uten å måtte ta hensyn til noe sendeskjema. Deretter, hva betyr forhåndsbestill på apple tv? Hvis et objekt ikke er tilgjengelig ennå, er det mulig at du kan forhåndsbestille og laste ned objektet når det blir tilgjengelig.

Også, hvordan få tv kanaler på apple tv?

Slik abonnerer du på Apple TV-kanaler

  1. Åpne Apple TV-appen.
  2. Gå til Se nå.
  3. Rull ned til Kanaler.
  4. Finn en kanal, og åpne den.
  5. Velg Abonner- eller Prøv gratis-knappen.
  6. Skriv inn Apple-ID-en og passordet ditt for å kjøpe et abonnement på kanalen. Har du glemt Apple-ID-en?
Du kan også spørre hvordan få norsk tekst på apple tv? Undertekster på Apple TV, en smart-TV eller en strømmeenhet
  1. Sveip opp på Apple TV-fjernkontrollen mens du ser på en video. Hvis du bruker en smart-TV eller strømmeenhet, bruker du navigasjonsknappene på fjernkontrollen.
  2. Klikk på Undertekster-knappen .
  3. Velg undertekstene du vil bruke.

Dessuten, hvordan endre språk på tv2 sumo?

Spill av innhold, og finn tannhjulet eller Innstillinger. Trykk på dette, og velg Norsk for tekst på og Av for tekst av. Angående dette, hvordan bytte språk på viaplay? Når du har startet filmen du vil se kan du velge ønsket språk i spilleren. Til å begynne med er norsk språk lagt inn som standard. Det gjelder også når du starter en tittel som du tidligere hadde endret språk på, for eksempel fra «Fortsett å se»-listen.

Så, hvordan fungerer apple tv kontroll?

Spol kontinuerlig framover eller bakover: Trykk og hold til venstre eller høyre på trykkflateringen (andre generasjons Siri Remote) eller berøringsflaten (første generasjons Siri Remote). Trykk flere ganger til venstre eller høyre for å bla gjennom valgene for å spole framover eller bakover (2x, 3x, 4x).

By Reimer

Hvordan autorisere Apple TV? :: Er det farlig å gi melatonin til barn?
Nyttige lenker