Hjem > H > Hvordan Gi Penger Til Kreftforeningen?

Hvordan gi penger til Kreftforeningen?

Innsamling med Vipps

Bruk Kreftforeningens eget Vipps-nummer når du skal ha en innsamling. Send pengene til 2277 og merk innbetalingene med aktiviteten hvor pengene er samlet inn. Slik kan vi følge med på hvor mye du har samlet inn.

Les mer

Hvor får man kjøpt Rosa sløyfe?

Du kan kjøpe en Rosa sløyfe hos Lindex, Mester Grønn, Vitusapotek, Kid Interiør og Coop Mega – og selvsagt i vår nettbutikk. Deretter, hvem er medlemmer i kreftforeningen? Kreftforeningen har over 128 000 medlemmer, 25 000 frivillige og 200 medarbeidere, samt tusenvis av givere og en rekke gode støttespillere i næringslivet. Vi samarbeider nært med 18 selvstendige pasient- og likepersonsorganisasjoner, som til sammen har over 30 000 medlemmer.

Hvem selger Rosa sløyfe 2021?

Partnere. NMD eier både Vitusapotek og Ditt Apotek, og i 2021 er Ditt Apotek med på Rosa sløyfe for sjette gang. Ditt Apotek har 72 apotek som vil selge årets Rosa sløyfe-pin, Rosa sløyfe-penn, Rosa sløyfe-refleks og sminkepung til støtte for aksjonen. Hairstore er med på Rosa sløyfe for femte gang i 2021. Hva er minnegave? En minnegave er en fin og verdig måte å hedre en som har gått bort. Det er et alternativ til en vanlig blomsterhilsen, og gis i avdødes navn til et veldedig formål.

Hvordan gi minnegave?

Slik oppfordrer du til å gi en minnegave

Som pårørende kan du oppfordre til at man i stedet for blomster, gir en minnegave til LHL. Mange opplyser om dette nederst i dødsannonsen, gjerne sammen med LHLs kontonummer. I de fleste tilfeller setter LHL inn takkeannonse i lokalavisen.
Hvordan få Rosa sløyfe på profilbildet? Nå kan du også kjøpe en rosa sløyfe til ditt profilbilde på facebook! Facebook-sløyfen koster 30 kroner, akkurat som den gjør i butikk. Velg fanen "sett en rosa sløyfe på ditt profilbilde" på venstre side, eller bare klikk her: https://www.facebook.com/RosaSloyfe?sk=app_169848533094736.

Tilsvarende, hvor mye samlet mester grønn til rosa sløyfe aksjon?

– Vi er utrolig takknemlige for alle som kjøper Rosa sløyfe-buketten hvert år. At Mester Grønn har bidratt med 4,1 millioner til årets aksjon, og til sammen 29,4 millioner siden samarbeidet vårt startet i 2009, er helt fantastisk. Ta dette i betraktning, når er brystkreft dagen? Dette er svært alvorlig når vi vet at til tidligere brystkreft oppdages, til bedre blir prognosen og til mer skånsom blir behandlingen, sier styreleder i Brystkreftforeningen, Ellen Harris Utne. Derfor har Rosa sløyfe-aksjonen, som starter 1. oktober, i år valgt å sette søkelyset på tidlig oppdagelse.

Ta dette i betraktning, når noen i familien får kreft?

Noen velger å være åpne og gå bredt ut med informasjon om at de har fått kreft, mens andre ønsker at færrest mulig skal vite det. Det er viktig å respektere pasientens ønske om hva og hvordan familie, venner og andre skal få vite om sykdommen og livet med kreft.

By Houston

Hvor mange mennesker får kreft? :: Hvordan slå av høyttaleren på Samsung?
Nyttige lenker