Hjem > H > Hvordan Streame Viaplay Til Chromecast?

Hvordan streame Viaplay til Chromecast?

Logg inn på Viaplay og velg det du vil se på. Når du er innlogget på Viaplay ser du et Chromecast-ikon i høyre hjørne, der du kan koble til enheten din til Chromecast. Om du skal se på et program med undertekster eller på et annet språk enn standardvalget, skal du velge språket før du kobler enheten til Chromecast.

Les mer

I forhold til dette, hvordan caste viaplay til chromecast?

Koble til din data, iOS eller Android-enhet* og Chromecast till samme Wi-Fi-nettverk. Søk etter og trykk på Chromecast-symbolen i appen. Markèr din Chromecast i listen over tillgjengelige enheter som vises og start avspillningen. Hvordan nullstille Google Home? Trykk og hold på mikrofondempeknappen på baksiden av enheten i ca. 15 sekunder. Google Home gir deg beskjed om at den tilbakestilles.

Kan ikke koble til wifi Chromecast?

Generell feilsøkingsinformasjon

  • Wi-Fi-ruteren. Koble ruteren fra stikkontakten, og vent i ca. ett minutt før du kobler den til igjen.
  • Chromecasten. Koble Chromecasten fra stikkontakten. Koble Chromecasten til stikkontakten igjen.
Følgelig, hvordan slette nettverk på chromecast? Trykk og hold på feltet for enheten. Trykk på Enhetsinformasjon. Wi-Fi. Glem dette nettverket.

Dessuten, hva er tilgangspunktisolering?

Wi-Fi-nettverkskonfigurasjonen din hindrer enheter i å kommunisere med Chromecast. For å løse dette problemet må du deaktivere isoleringen av tilgangspunktet – også kjent som klientisolering – på ruteren. Hvordan koble Chromecast til Android? Cast hele Android-skjermen

  1. Sørg for at telefonen eller nettbrettet du bruker, er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket som Chromecasten.
  2. Åpne Google Home-appen .
  3. Trykk og hold på feltet for enheten du vil caste skjermen til.
  4. Trykk på Cast skjermen. Cast skjermen.

Hvordan koble til Chromecast på TV?

Chromecast

  1. Koble den ene enden av USB-strømkabelen til Chromecasten, og den andre enden av kabelen til strømforsyningen. Bruk USB-strømkabelen og strømadapteren som fulgte med i esken, for å få best mulig ytelse.
  2. Koble Chromecasten til en ledig HDMI-inngang på TV-en.
  3. Koble strømforsyningen til en ledig stikkontakt.
Tilsvarende, hvorfor virker ikke google home? Hvis du fortsatt ikke finner høyttaleren eller skjermen i Google Home-appen, kan du prøve følgende: Bruk en annen støttet mobilenhet til å konfigurere Google Nest- eller Home-høyttaleren eller -skjermen. Plassér høyttaleren eller skjermen et annet sted.

Hvordan installere Google Home?

Koble Google Assistent-enheten til en stikkontakt. Last ned den nyeste versjonen av Google Home-appen og Google-appen: Gå til siden for Google Home-appen og trykk på Installer eller Oppdater (avhengig av hvilket alternativ du ser). Hvis du ser «Installert», har du allerede den nyeste versjonen.

By Loss

Hvilken cognac har vikingskip i logoen? :: Hvordan åpne komprimerte filer?
Nyttige lenker