Hjem > H > Hvilken Operatør Eier Nummeret?

Hvilken operatør eier nummeret?

Du ringer 1945, etterfulgt av nummeret du ønsker å undersøke. Hvis nummeret du lurer på for eksempel er 99 98 97 96, ringer du altså 194599989796. En stemme vil straks fortelle deg hvilket selskap nummeret tilhører. Tjenesten er automatisk.

Les mer

Blir oppringt av 9 sifret nummer?

Det er nå vanlig at det dukker opp både 9 og 10 sifre etter den norske landskoden +47. - Når disse svindlerne nå benytter +47 nummer etterfølgt av ni eller ti siffer viser det at svindlerne har endret fremgangsmåte med formål om å lure flere. Hvordan kan jeg finne telefonnummer som ikke er registrert? For å finne hvem som eier et telefonnummer gjør du følgende:

  1. Sjekk ut telefonnummeret på opplysningstjenester som 1881.no, gulesider.no, eller 180.no.
  2. Søk på telefonnummeret på Google.
  3. Skriv inn telefonnummeret på Vipps.
  4. Sjekk telefonnummeret på Telefonterror.co.no.
  5. Søk opp telefonnummeret på Facebook.

Følgelig, hvilket land har +26?

Afghanistan+93
Algerie+213
Andorra+376
Angola+244
Antigua og Barbuda+1-26
Også, hvem har retningsnummer 45? I Norge har vi prefikset +47, i Sverige +46 og i Danmark +45.

Hvem har Landsnummer 353?

NrLand
352Luxembourg
353Irland
354Island
355Albania
Så, blir ringt av nummer fra storbritannia? Ifølge politiet ringer de blant annet fra 0044706731215. Landkoden 44 tilhører Storbritannia. Ifølge Bøglid snakker opringerne engelsk og fremstår som høflige og profesjonelle. Han oppfordrer folk til å legge på røret hvis man tror at personen som ringer har onde hensikter, skriver TV 2.

Man kan også spørre blir ringt opp fra storbritannia?

De 4 vanligste formene for telefonsvindel – akkurat nå:

– Den siste tiden har vi sett en en økning i svindelanrop fra Storbritania, som begynner på +44. Det er all grunn til å tro at dette er snakk om investeringssvindel, hvor svindlere forsøker å få oss til å investere i kryptovaluta, sier Busch.
Er det gratis å ringe via Messenger? Facebook har en dedikert meldingsapp kalt Messenger som kun brukes til å chatte med venner på nettsamfunnet. I går ble den sluppet i ny versjon. Den store nyheten er at det er mulig å ringe gratis til andre Facebook-venner, forutsatt at du er koblet til trådløst nett.

Også, hva koster det å ringe med whatsapp?

Appen vår. Mer enn 2 milliarder mennesker i over 180 land bruker WhatsApp1 for å holde kontakten med venner og familie, når som helst og hvor som helst. WhatsApp er gratis2 og tilbyr lette, sikre og pålitelige meldinger og anrop, og er tilgjengelig på telefoner over hele verden.

By Lowenstern

Hvordan slette gamle filer på Mac? :: Hvor mye koster det å ringe fra Norge til USA?
Nyttige lenker