Hjem > H > Hvordan Opprette Meningsmåling På Messenger?

Hvordan opprette meningsmåling på messenger?

Slik gjør du: Klikk på pluss-tegnet > Velg «Meningsmålinger» > Trykk på «Dato – klokkeslett» for å bli enige om et tidspunkt, eller trykk på «Annet», for å lage en hvilken som helst annen avstemming.

Les mer

Hvordan lage meningsmåling?

Slik oppretter du en meningsmåling i en gruppe:

  1. Trykk på nederst til høyre på Facebook.
  2. Trykk på Skriv noe …
  3. Bla nedover, og velg Meningsmåling.
  4. Skriv inn et spørsmål, og trykk på Legg til et meningsmålingsalternativ for å oppgi alternativer som gruppemedlemmene kan velge blant.
  5. Trykk på Publiser.
Hvordan lage en poll på Facebook? På mobilen, i Messenger-appen på både Android og iPhone, er den bedre gjemt. Du finner den ved å først trykke på de tre prikkene over tekstfeltet, hvor den ligger med samme sirkelikon og stavefeilen «avstemming».

Når lyser det grønt på Messenger?

Personer: Samler de gamle fanene Personer og Aktiv; her skal du kunne finne venner og se hvem som er online (en liten grønn prikk indikerer om en bruker er aktiv; dette vil du også se i chatter-fanen). Hvordan lagre lydfil fra Messenger? Hvis du vil ha talemeldingen fra Messenger lagret direkte på Android-en din, må du bruke PC-en:

  1. Åpne en nettleser på datamaskinen eller bærbar PC.
  2. Klikk på Messenger-ikonet øverst til høyre.
  3. Finn talemeldingen du ønsker å laste ned.
  4. trykk Download.
  5. Finn meldingen på datamaskinen og send den til deg selv.

Hvordan lage avstemning på messenger 2021?

Gå til Chatter og trykk på en gruppesamtale for å åpne den. Trykk på nær bunnen til venstre. Trykk på Meningsmålinger. Under Spørsmål skriver du inn spørsmålet ditt. Tilsvarende, hvordan lage en gruppe på facebook? Klassisk mobilnettleseropplevelse

  1. Trykk på øverst til høyre på Facebook, bla ned til Grupper, og velg gruppen din.
  2. Trykk på Opprett gruppe, og trykk deretter på Opprett gruppe igjen for å bekrefte.
  3. Skriv inn gruppenavnet.
  4. Velg personvernalternativet.
  5. Legg til folk i gruppen din.
  6. Trykk på Opprett.

Også, når vises aktiv på messenger?

Aktiv-statusen viser vennene og kontaktene dine når du er aktiv, er i samme chat som dem for øyeblikket eller nylig har vært aktiv på Facebook eller Messenger på denne profilen. Deretter, hvordan lese messenger uten at noen kan se det? Chrome-utvidelse

Hvis du bruker nettleseren Chrome, finnes utvidelsen Unseen. Når denne utvidelsen er aktivert, kan du lese meldinger du får på Facebook uten at motparten ser at du har sett meldingen. Utvidelsen fungerer ved å blokkere «lest»-funksjonen på Facebook.

Når vises det at du er aktiv på Messenger?

Når Aktiv-statusen er på: Vennene og kontaktene dine ser eller et tidspunkt for nylig aktivitet ved siden av profilbildet ditt og på andre steder på Facebook og Messenger. Du ser når venner og kontakter er aktive eller nylig har vært aktive.

By Izy

Hvem kommer opp som forslag på Messenger? :: Hvordan endre språk på Fitbit versa 2?
Nyttige lenker