Hjem > H > Hvordan Sperre For Uønsket E-Post?

Hvordan sperre for uønsket e-post?

Når du ikke lenger vil vise meldinger fra noen, kan du blokkere en avsender. Høyreklikk en melding fra avsenderen du vil blokkere, og klikk deretter Søppelpost > Blokker avsender.

Les mer

Hvordan bli kvitt søppel e-post?

Hvis du regelmessig mottar uønsket e-post fra en spesiell avsenderen, kan du "Blokkere" denne adressen permanent. For å gjøre dette, må du først markere den uønskede e-posten, deretter går du til: "Mer" > "Blokkere" og velger "e-postadresse". Heretter vil du ikke mottat noen e-post fra denne adressen. I forhold til dette, kan man angre sms? Mens du i enkelte tilfeller kan tilbakekalle en e-post før den når mottaker, finnes ikke den samme muligheten dersom du sender tekstmeldinger med mobiltelefonen. For du kan ikke angre en sendt sms? - Nei, det er ikke mulig.

Kan man slette tekstmeldinger?

Har du sendt en sms-melding til feil person, eller sendt en melding du angrer på, skal du kunne sende et slett-signal til mottagerens telefon slik at meldingen slettes. Dette forutsetter at meldingen kommer fra telefonen du sender slett-signalet fra, og at meldingen ennå ikke er lest. Hvordan slette meldinger fra iPhone? På iPhone, iPad eller iPod touch

  1. I en meldingssamtale holder du på meldingsboblen eller vedlegget du vil slette.
  2. Trykk på Mer.
  3. Trykk på Papirkurv. og deretter på Slett melding. Hvis du vil slette alle meldingene i en tråd, trykker du på Slett alle øverst til venstre. Trykk på Slett samtale.

Hvordan blokkere?

Slik blokkerer du en kontakt:

  1. Velg Kontakter. .
  2. Velg kontakten du vil blokkere, og velg deretter Blokker.
  3. Velg Blokker i bekreftelsesvinduet.
I forhold til dette, hvordan oppheve blokkering? Trykk på øverst til høyre på Facebook. Bla ned og trykk på Innstillinger. Bla ned til Personvern og trykk på Blokkering. Trykk på Fjern blokkering ved siden av navnet til personen du vil fjerne blokkeringen av.

Så, hvor rapportere telefonsvindel?

– Hvis du opplever eller mistenker svindelforsøk via anrop eller SMS, kan du melde ifra til din mobiloperatør. Hos Telenor har vi en mulighet til å blokkere uønskede, internasjonale anrop, før de sendes videre til norske mobilabonnementer. Hvordan blokkere SMS på Android? SMS:Åpne SMS-tråden med den du vil blokkere, velg detaljer (øverst til høyre), trykk på Ⓘ ved siden av kontakten og velg blokkér (nederst) fra det påfølgende skjermbildet.

I forhold til dette, hva betyr den grå boksen på snapchat?

Den hule lilla pilen betyr at Snap med lyd har blitt åpnet. Den fylte blå pilen betyr at du sender en chat. Den hule blå pilen betyr at chatten din har blitt åpnet. Den fylte grå pilen betyr at personen du sendte en venneforespørsel til ikke har akseptert den ennå.

By Ana Ulrich

Hvordan bruke Apple AirPods? :: Hvordan blokkere et nummer på tlf?
Nyttige lenker