Hjem > H > Hva Brukes Itunes Til?

Hva brukes iTunes til?

Med iTunes kan du gjøre følgende:

  • organisere og spille av musikk og video.
  • spille av eller laste ned ubegrenset med sanger med Apple Music (med et betalt abonnement)
  • finne musikk, filmer, TV-programmer, lydbøker, gratis podkaster og mye mer i iTunes Store.

Les mer

Hva koster det å bruke iTunes?

Ingen bindingstid – si opp når som helst. Apple Music er tilgjengelig på iTunes og for iOS- og Android-enheter. kr 65/md. Hvordan få norsk tale på Apple TV? Gå til Generelt > Apple TV-språk, og velg et språk. Merk: Det er mulig at Siri og diktering er ikke tilgjengelig. Dette avhenger av språket du velger.

Angående dette, hvordan komme inn på itunes?

Logg på iTunes Store

  1. Velg Konto > Logg på i iTunes-appen på PC-en.
  2. Gjør ett av følgende: Logg på med Apple-ID-en din: Oppgi Apple-ID-en og passordet, og klikk deretter på Neste. Opprett en Apple-ID: Klikk på Opprett ny Apple-ID, og følg instruksjonene på skjermen.
Angående dette, hva kan man kjøpe med itunes-gavekort? Hva du kan kjøpe med disse gavekortene

Når du løser inn et Apple-gavekort eller App Store og iTunes-gavekort, kan du foreta kjøp med Apple-ID-saldoen din. Disse kjøpene kan omfatte apper, spill, abonnementer som Apple Music eller iCloud+, og mer. Men for noen kjøp kan ikke Apple-ID-saldo brukes.

Hvordan låse opp iPhone med iTunes?

Finn iPhonen i Finder eller i iTunes på datamaskinen den er koblet til. (Se hvordan du finner en tilkoblet iPhone.) Velg Gjenopprett når du får velge mellom Gjenopprett og Oppdater. Datamaskinen laster ned programvare for iPhone og starter gjenopprettingsprosessen. Så, hvordan angre kjøp i itunes? Logg på reportaproblem.apple.com. Trykk eller klikk på «Jeg vil», og velg deretter «Be om refusjon». Velg årsaken til at du ønsker refusjon, og velg deretter Neste. Velg appen, abonnementet eller et annet element, og velg deretter Send inn.

Og et annet spørsmål, hvilke apper betaler jeg for?

Administrer abonnementene dine på Google Play

  • Åpne Google Play-appen .
  • Trykk på profilikonet øverst til høyre.
  • Trykk på Betalinger og abonnementer. Abonnementer.
  • Velg abonnementet du vil avslutte.
  • Trykk på Si opp abonnementet.
  • Følg veiledningen.
Folk spør også hvordan åpne itunes på pc? Last ned iTunes fra nettstedet til Apple, og klikk deretter på Last ned for å laste ned iTunes-installereren. Når du ser en melding om det, klikker du på Lagre (i stedet for Kjør). Hvis du har Windows 10, kan du også laste ned den nyeste versjonen av iTunes fra Microsoft Store.

Hvordan bytte språk på film på Apple TV?

Du kan endre undertekster og språk når du ser på tv/film/serier ved å swipe opp med fjernkontrollen og deretter velge fra menyen som vises øverst i spilleren.

By Paige

Hvordan få norsk tekst på Allente? :: Hva er ISO og hva står det for?
Nyttige lenker