Hjem > H > Hvordan Restarte Telefonen?

Hvordan restarte telefonen?

Trykk og hold inne strømknappen og volum ned-knappen samtidig.

Les mer

Hvordan låse opp en deaktivert iPhone?

Hold inne den aktuelle knappen for iPhonen og koble iPhone til datamaskinen umiddelbart. Ikke slipp knappen. Hold inne knappen til du ser skjermbildet for gjenopprettingsmodus på iPhonen. Deretter kan du slippe knappen. Hvordan deaktivere iPhone? Hvis du bruker iOS 10.3 eller nyere, trykker du på Innstillinger > [navnet ditt]. Rull nedover og trykk på Logg av. Skriv inn Apple-ID-passordet ditt, og trykk på Slå av.

Hvordan nullstiller man sin iPhone?

Trykk på Innstillinger > Generelt > Overfør eller tilbakestill [enhet] Trykk deretter på Slett alt innhold og alle innstillinger. Hvordan 0 stille AirPods? Hvordan nullstille AirPods

  1. Legg AirPods i etuiet og lukk lokket.
  2. Vent 30 sekunder.
  3. Fjern koblingen mellom mobilen din og AirPods.
  4. Åpne lokket på AirPodsene og trykk og hold inne konfigureringsknappen på baksiden av etuiet i 15 sekunder.
  5. Slipp knappen når det blinker gult.

Hvordan koble sammen 2 AirPods?

Hvis vennen din har AirPods eller AirPods Pro, holder du dem i nærheten av enheten, med AirPods inni etuiet, og åpner lokket. Hvis vennen din har AirPods Max, må du holde dem nær enheten. Hvis vennen din har trådløse Beats-hodetelefoner, setter du dem i sammenkoblingsmodus og holder dem i nærheten av enheten. Hvordan tilkoble AirPods? Trykk og hold inne oppsettknappen på ladeetuiet i opptil 10 sekunder. Statuslampen skal blinke hvitt, noe som betyr at AirPods er klare til å kobles til. Hold ladeetuiet med AirPods inni og lokket åpent, ved siden av iPhone, iPad eller iPod touch. Følg trinnene på skjermen på iPhone, iPad eller iPod touch.

Er AirPods Pro vanntett?

AirPods Pro, AirPods (3. generasjon) og MagSafe-ladeetui for AirPods (3. generasjon) er vann- og svettebestandige, men de er ikke vanntette eller svettesikre. * MagSafe-ladeetuiet og det trådløse ladeetuiet for AirPods Pro er ikke vann- eller svettebestandige. Så, hvor mye vann tåler airpods pro? AirPods Pro, AirPods (3. generasjon) og MagSafe-ladeetui for AirPods (3. generasjon) er svette- og vannbestandige, men ikke svettesikre eller vanntette. MagSafe-ladeetuiet for AirPods Pro og det trådløse ladeetuiet for AirPods Pro er ikke vanntett eller vannbestandig, så unngå at det kommer fukt i noen åpninger.

Hva er forskjellen på AirPods og AirPods Pro?

Den mest åpenbare forskjellen mellom Apple AirPods Pro og den «vanlige» utgaven er passformen. AirPods Pro er utstyrt med silikonputer som gjør at de sitter dypere og, for mange, bedre i øret. Lydkvaliteten er god, om ikke helt i toppsjiktet.

By Herrmann

Hvordan bruke verbal kommunikasjon? :: Hvordan bruke bankkort på iPhone?
Nyttige lenker