Hjem > H > Hvordan Beskrive Språkkunnskaper?

Hvordan beskrive språkkunnskaper?

Gradering av nivået på språkkunnskaper

  1. 0 – Ingen ferdigheter. Du har aldri studert språket og har ingen kunnskaper om det.
  2. 1 – Grunnleggende. Du klarer deg i en enkel samtale, for eksempel når du hilser på noen, ber om veibeskrivelser, og lignende.
  3. 2 – Gode kunnskaper.
  4. 3 – Avansert.
  5. 4 – Flytende.
  6. 5 – Morsmål.

Les mer

Du kan også spørre hvilken språkfamilie er norsk?

Norsk/Språkfamilie Hva er norsk nivå A1? Læreplan i norsk og samfunnsfag for voksne innvandrere (VOX 2012) beskriver et A1-nivå slik: "På dette nivået kan deltakeren forstå og bruke kjente, dagligdagse uttrykk og svært enkle utsagn om seg selv og nære forhold.

Hva tilsvarer B2?

Nivå B2 – Høyere mellomnivå

Jeg kan forstå de fleste nyhets- og aktualitetsprogrammer på TV. Jeg kan forstå de aller fleste filmer der det brukes standard tale.
Hva er grunnleggende språkkunnskaper? Grunnleggende språkferdigheter (1): Du kan føre en enkel samtale på det aktuelle språket. Du kan for eksempel be om veibeskrivelser eller spørre hva klokken er. Gode språkferdigheter (2): Du kan føre en vanlig samtale uten veldig avanserte ord og faglige uttrykk.

Så, hvordan skrive språkkunnskaper på cv?

Hvordan skrive språkkunnskaper på CV-en din

På CV-en skal du oppgi hvilke språkferdigheter du har under avsnittet «språk» eller «språkkunnskap». For å oppgi de ulike språk nivåer kan du bruke følgende benevnelser: Morsmål, flytende, avansert, gode kunnskaper og grunnleggende.
Følgelig, hva er de to offisielle språkene i norge? Norge har to offisielle språk med nasjonal status, norsk og samisk. Samisk er som eneste språk nevnt i Norges grunnlov. Det er to offisielle målformer av norsk, nynorsk og bokmål. Samisk har tre målformer, nordsamisk, sørsamisk og lulesamisk.

Hva heter de tre samiske skriftspråkene i Norge?

Språkene ble skriftfestet på ulike tidspunkt:

  • Umesamisk var det første samiske språket som omfattende ble tatt i bruk skriftlig.
  • Nordsamisk fikk sine første ordbøker i 1752.
  • Lulesamisk skriftspråk ble beskrevet på 1800-tallet.
  • Sørsamisk fikk egen rettskriving i 1978.
Og et annet spørsmål, hvor mange snakker urdu i norge? Det finnes altså over 20 000 panjabi-/ urdutalende i Norge i dag og omtrent like mange svensktalende.

Hvilket nivå er jeg i engelsk?

For å finne ditt nivå i de ferdigheter som du trenger for å jobbe på engelsk, bør du vurdere å ta en eksamen; for eksempel en Cambridge eksamen, tilgjengelig på mange nivåer: KET, KJÆLEDYR, FCE, CAE og CPE. Fordelen med offentlige eksamener som disse er at de er testet og overvåket for konsistente resultater.

By Retha Papoutsakis

Hva er A2 prøve? :: Hvilke land har ikke vunnet Eurovision?
Nyttige lenker