Hjem > H > Hvordan Sende Mms?

Hvordan sende MMS?

Dersom du har tatt et bilde med mobilkameraet, og vil sende det, trenger du ikke gå helt ut av kameramodus for å så finne frem bildet i en ny MMS. Når du har tatt bildet kan du med de fleste mobiler velge å sende bildet direkte, som oftest ved å trykke på bildet av en konvolutt eller et valg kalt "Send".

Les mer

Og et annet spørsmål, hvor stor fil kan man sende på messenger?

Du kan sende filer på opptil 1 gigabyte, og det er ikke noen begrensninger for type filer. Hvordan videresende en Messenger melding? Videresend en melding

  1. Åpne Messages-appen .
  2. Åpne en chat.
  3. Trykk og hold på en melding.
  4. Trykk på Mer > Videresend.
  5. Velg en kontakt.
  6. Trykk på Send .

Hvorfor blir bildene uklare på Facebook?

Det skyldes at Facebook både krymper bildene og komprimerer filene dine. Fordelen er at bildene blir raskere å laste, ulempen er altså at kvaliteten blir dårligere, noen ganger vesentlig dårligere. Et bilde på 16 megapiksler krympes til 3 megapiksler. Hva betyr grå ring på messenger? Fylt grå sirkel med en hvit hake

Dette er ikonet på Facebook Messenger som viser at meldingen din har blitt levert til den andre enden.

Angående dette, hvorfor er noen sms grønne og noen blå?

Hvis du kommuniserer mellom to Apple-enheter med iMessage aktivert, ser du blå meldinger. Hvis du kommuniserer med en hvilken som helst enhet som ikke bruker iMessage - som en Android-telefon eller en iPhone som ikke har iMessage slått på - vil du se grønne meldinger. Man kan også spørre hvorfor forsvinner sms på iphone? Meldinger betyr mye for oss, men de kan likevel “forsvinne” av ulike årsaker: feil sletting, Jailbreak, mislykket iOS-oppdatering, vannskade, nulstilling og mer… Men fortvil ikke dersom du har slettet eller mistet dine tekstmeldinger! Ikke få panikk og husk at du alltid kan gjenopprette tekstmeldinger på iPhone.

Du kan også spørre kan ikke sende tekstmelding iphone?

Hvis du ikke kan sende eller motta meldinger på iPhone, iPad eller iPod touch

  • Start enheten på nytt:
  • Sjekk nettverksforbindelsen.
  • Hør med operatøren din for å se om meldingstypen du prøver å sende – for eksempel MMS eller SMS – er støttet.
Og et annet spørsmål, hvordan sende tekstmelding i stedet for imessage? Etter at du har sendt iMessage-meldingen, og du ser at den ikke har blitt levert, eller om du ganske enkelt ønsker å være helt sikker på at mottakeren får meldingen, bare trykk og hold på den blå boblen som inneholder meldingsteksten, og velg deretter Send som tekstmelding.

Man kan også spørre hvordan få tilbake slettede meldinger på iphone?

Gjenopprett tapte SMS-er fra iTunes Backup –iPhone datagjenoppretting innhenter tapte SMS-er fra tidligere sikkerhetskopiering via iTunes. Gjenopprett SMS fra iCloud – dersom du sikkerhetskopierer SMS-ene dine via iCloud, vil programvaren tilby gjenoppretting av tekstmeldingene dine fra iCloud.

By Holofernes

Hvordan sende formell mail? :: Kan ikke høre noe på Teams?
Nyttige lenker