Hjem > H > Hvordan Forsikre Mobilen?

Hvordan forsikre mobilen?

Meld saken raskt og enkelt. Skade og tap av mobil kan være dekket av både reise- og innboforsikring. Reiseforsikringen er best å benytte ved tyveri. Ved knust skjerm eller annen skade på mobilen bør du melde skaden på innboforsikringen, da denne dekker flere typer skader.

Les mer

Også, hvor mye koster forsikring på telefon?

Mobilforsikring tilbys av mobiloperatører, elektronikkbutikker og noen forsikringsselskap. Prisen på mobilforsikring ligger som regel et sted mellom 100 og 200 kroner per måned, men prisen er avhengig av flere prisfaktorer og kan variere. Ta dette i betraktning, hva dekker innboforsikring mobil? Ved tyveri av mobil

Standard innboforsikring dekker tyveri av mobil fra hjemmet ditt. Super innboforsikring dekker tyveri også utenfor hjemmet, for eksempel fra skole, treningssenter eller fra bilen. Dersom du har reiseforsikring hos oss og er på reise, er du dekket av reiseforsikringen.

Så, hva dekker forsikring onecall?

Forsikringen dekker: Tap av eller skade på mobiltelefonen som følge av en plutselig ytre årsak knyttet til et bestemt skadetidspunkt, herunder ran og tyveri. Økonomisk tap som følge av misbruk av SIM-kort som skyldes ran, tap eller tyveri. Ta dette i betraktning, hva dekker skjermforsikring? Skjermforsikringen dekker skader på skjermen, frontkamera og fingeravtrykkssensoren. I tillegg dekkes andre skader på forsiden som påvirker mobilens funksjonalitet.

Angående dette, er forsikringsnummer og polisenummer det samme?

Polisenummer er det samme som avtalenummer og forsikringsnummer. Dette nummeret er unikt for hver forsikringsavtale du har. Altså er nummeret på for eksempel bilforsikringen din forskjellig fra husforsikringen din. Hva er mobilforsikring? Med forsikringen i orden har du én bekymring mindre. Har du mobilforsikringen på plass kan du senke skuldrene i visshet om at mobilen din er trygg hvis uhellet er ute. Ødelagt, stjålet eller mistet mobil – vi har forsikringene du trenger.

Hva er Plussforsikring?

– vår aller beste forsikring. Ødelagt, stjålet eller mistet mobil – du er uansett dekket hvis du har Plussforsikring. Og skjer det noe med mobilen din, får du en tilsvarende mobil etter bare én virkedag - også når du er i Europa og USA! Hva er switch Telia? Med SVITSJ betaler du ingenting idet du kjøper mobilen du vil ha, men får en fast månedspris over 24 måneder. I tillegg kommer månedsprisen på et valgfritt Telia-abonnement uten binding.

Så, hva dekkes av innboforsikring?

Innboforsikring, også kalt Hjemforsikring, er en kombinert forsikring som dekker:

  1. Innbo og løsøre. Innbo og løsøre i boligen.
  2. Utgifter og tap ved erstatningsmessige skader. Penger og verdipapirer.
  3. Privatansvar. Privat erstatningsansvar.
  4. Rettshjelp. Utgifter til juridisk bistand som part i en tvist som privatperson.

By Long

Hvorfor velge boligselgerforsikring? :: Hvilken forsikring dekker knust skjerm?
Nyttige lenker