Hjem > H > Hvordan Skru På Fitbit Versa?

Hvordan skru på Fitbit versa?

  1. Sett One i ladekabelen og plugg den i.
  2. Hold inne knappen i tolv sekunder. Når One er slått av, kan du fjerne den fra ladekabelen.
  3. For å slå One på igjen trykker og holder du på knappen i noen sekunder.

Les mer

Deretter, hvordan låse opp fitbit?

For å holde Fitbit-enheten sikker kan du slå på enhetslåsen i Fitbit-appen. Du vil bli bedt om å angi en personlig firesifret PIN-kode for å låse opp enheten. Hvis du har konfigurert Fitbit Pay, er enhetslåsen automatisk slått på, og du vil bli bedt om å angi en kode. Dessuten, hvordan synke fitbit til iphone? Det første trinnet i hvordan du synkroniserer Fitbit med iPhone, laster ned denne appen på iPhone. Trinn 1: Start App Store fra startskjermen til iPhone. Trinn 2: Trykk på Søk-alternativet som er nederst på skjermen. Skriv deretter Fitbit i søkefeltet, og klikk deretter på Søk-knappen for å søke etter denne appen.

Deretter, hvorfor får jeg ikke varsler på fitbit charge 4?

Hvis du bruker Fitbit Charge 3 eller Fitbit Charge 4, kan du slå på Treningsvarsler for å motta varsler om treningene dine i Trening-appen selv når Ikke forstyrr er på. Gå til Innstillinger-appen. Ikke forstyrr. Treningsvarsler. Hvordan starte Fitbit? Så snart du har slått på Fitbit-enheten, er det neste du skal gjøre å sørge for at du har mobilen lett tilgjengelig. Du trenger nemlig å laste ned Fitbit-appen. Den får du for både iOS (opens in new tab) og Android (opens in new tab), så det er bare å stikke inn i app-butikken du bruker og laste ned.

Hvordan ta i bruk Fitbit?

brukeFitbitAndroidFitbit

  1. Trykk og hold på hjem-skjermen.
  2. Velg Miniprogrammer.
  3. Sveip til du ser Fitbit.
  4. Trykk og hold for å dra miniprogrammet til den hjem-skjermen du ønsker.
Hvilken Fitbit klokke er best? Aktivitetsarmbåndet som står frem som vinneren i testen vår er Fitbit Charge 4 med innebygd GPS. Det er et veldig godt og funksjonelt aktivitetsarmbånd med godt design, flotte funksjoner og nyttige apper.

Hvordan stille en klokke?

I Norge veksler vi mellom normaltid og sommertid siste helgen i mars og siste helgen i oktober. Regelen er at sommertiden starter klokka 02.00 siste søndag i mars og slutter klokka 03.00 siste søndag i oktober. Med andre ord skal vi denne høsten stille klokka tilbake søndag 31. Også, hvordan starte fitbit versa 2? For å komme i gang:

  1. Last ned Fitbit-appen: Apple App Store for iPhones og iPads.
  2. Installer appen, og åpne den. Hvis du allerede har en Fitbit -konto, logger du på kontoen din> trykker på kategorien I dag> din profffile bilde> Konfigurer en enhet.
  3. Fortsett å følge instruksjonene på skjermen for å koble Versa 2 til din.

Hvordan oppdatere Fitbit app?

Åpne Innstillinger-appen på klokken. Om. Hvis nummeret som står under Versjon er 38.6.1.1, fester du klokken til ladekabelen og kobler ladekabelen til en USB-port på datamaskinen før du starter oppdateringen. Hold Fitbit-enheten nær telefonen eller nettbrettet for å fullføre oppdateringen.

By Clark Mings

Hvordan endre språk på Fitbit Charge 4? :: Hvordan endre språk fitbit versa 2?
Nyttige lenker