Hjem > H > Hvordan Slette Et Innlegg På Facebook?

Hvordan slette et innlegg på Facebook?

Gå til innlegget på tidslinjen på siden din. Trykk på øverst til høyre. Trykk på Slett innlegg og deretter på Slett.

Les mer

Hvordan lage en bedriftsside på Facebook?

Start med å logge deg inn på din private Facebook-konto. Oppe i hjørnet til høyre finner du en liten pil. Når du trykker på den vil det komme opp flere valg, blant annet «opprett side». Etter dette velger du den kategorien som passer best for siden du vil lage. Hvordan LIKE på Facebook? Gå til kommentaren. Trykk på Liker for å slutte å like. Gå til siden. Trykk på Likt.

Hvordan like en side på Facebook?

Trykk på Liker under sidens forsidebilde. Når du liker en side, følger du den automatisk, noe som betyr at du kan se oppdateringer fra siden i nyhetsoppdateringen. Sider du liker, vises i Om-delen i profilen din under Liker. Kan man skjule det man liker på Instagram? Skjule antall likerklikk som andre får:

Trykk på de tre strekene øverst til høyre. Trykk på tannhjulet (innstillinger). Velg Personvern og deretter Innlegg. Trykk på knappen for «Skjul antall likerklikker og visninger».

Hvordan ikke få likes på profilbilde?

Fire punkter

  1. Klikk oppdater profilbilde.
  2. Last opp bildet – beskjær og lagre.
  3. Klikk deg inn på det nye profilbildet som nå har dukket opp på din egen tidslinje. Trykk skjul fra tidslinje.
  4. Trykk på det nye profilbildet ditt. Klikk på personverninnstillingsknappen og velg kun meg (hengelåssymbol).
Hvem kan kommentere innlegget ditt? Hvis du oppretter et offentlig innlegg, kan alle like eller kommentere det, også personer som ikke følger deg. Du kan imidlertid endre hvem som kan like eller kommentere de offentlige innleggene dine, i følgerinnstillingene dine.

Hvor stort er forsidebildet på Facebook?

Forsidebilde: 820 x 312 px på datamaskin, 640 x 360 px på mobil. Ideell filstørrelsen er max 100 KB. Når du publiserer et forsidebilde på Facebook er det viktig å være obs på at den viktigste informasjonen er plassert midt på i forsidebilde. Hva betyr offentlig på Facebook? Informasjon som er offentlig, kan ses av alle. Det omfatter personer du ikke er venn med, personer utenfor Facebook og personer som bruker andre medier som trykksaker, kringkastinger (for eksempel TV) og andre nettsteder.

Også, hvordan bli medlem av lukket gruppe på facebook?

Lukket: Alle på Facebook kan se gruppenavnet, medlemmene og personer som er invitert til gruppen, men bare medlemmene kan se innlegg i gruppen. Hvis du vil bli med i en lukket gruppe, må et medlem legge deg til, eller du kan be om å få bli med.

By Agustin Hilliker

Hvordan sette opp FaceTime på iPad? :: Hvorfor får jeg ikke kommentert på Facebook?
Nyttige lenker