Hjem > H > Hvordan Finne Ut Hva En Bolig Er Solgt For?

Hvordan finne ut hva en bolig er solgt for?

På VIRDI.no får du oversikt over solgte boliger i hele landet. Finn boliger i ditt nærområde som har blitt solgt nylig i vårt boligkart, og se hva de ble solgt for. Du kan også se boliger til salgs, som kommer for salg og prisene på boliger generelt.

Les mer

Hvor finner jeg eiendomsoverdragelser?

Du kan se hva som er tinglyst på en eiendom ved å gjøre et oppslag på eiendommen i Se Eiendom. Dette er en gratis innsynsløsning som krever innlogging gjennom ID-porten (minID, bankID osv). Du kan gjøre 10 søk per innlogging, men du kan logge inn på nytt igjen dersom du ønsker å gjøre oppslag på flere eiendommer. Følgelig, hvor finner jeg eiendomspriser? På virdi.no finner du informasjon om fast eiendom i Norge, blant annet eiendomspriser, nylig solgte boliger, boliger som kommer for salg og diverse annen data som tidligere har vært skjult for privatpersoner.

Hvordan finne tidligere eier av hus?

Opplysningene i den gamle grunnboken kan du få direkte tilgang til gjennom Digitalarkivets selvbetjeningsløsning for oppslag i gammel grunnbok. I denne løsningen kan du gjøre direkte oppslag i den gamle grunnboken kostnadsfritt. Les mer om Digitalarkivets selvbetjeningsløsning. Også, hvordan sjekke ferdigattest? Statens kartverks nye nettjeneste «Se eiendom», som ble lansert i dag, er en gullgruve for alle som vurderer å kjøpe bolig. Med få tastetrykk kan du få svar på om det er utstedt ferdigattest for boligen.

Du kan også spørre hva er en borett?

Borett er en langvarig rett til å bo i en bolig. Boretten ligner både på husleie og vanlig bruksrettighet, og forekommer oftest ved såkalte generasjonsskifter. Er tinglyste dokumenter offentlige? Du kan se hva som er tinglyst på en eiendom ved å gjøre oppslag i grunnboken på internett, helt gratis. Du kan søke på vegnavn, adresser eller gårds- og bruksnummer. Alle opplysninger i grunnboken er offentlige, og du kan sjekke hvilken som helst eiendom i hele landet.

Følgelig, hva er eiendomsregisteret?

Matrikkelen er Norges offisielle eiendomsregister. Registeret inneholder informasjon om eiendomsgrenser, areal, bygninger, boliger og adresser. Også, hvordan finne eier av gnr og bnr? hvor finner jeg dette? Da må du enten ta kontakt med kommunen (teknisk etat) eller abbonere på kartdata fra statens kartverk. Da må du enten ta kontakt med kommunen (teknisk etat) eller abbonere på kartdata fra statens kartverk.

Derav, hva har boligen blitt solgt for tidligere?

Den sikreste måten å sjekke hva en bolig ble solgt for og hvem som eier den er å sjekke Kartverket sine sider. Nettsiden er seeiendom.no.

By Mungo Bihm

Hvordan overføre eiendom? :: Hva er dessuten?
Nyttige lenker