Hjem > H > Hvordan Få Studentrabatt Apple?

Hvordan få studentrabatt Apple?

Opptil 10% studentrabatt hos Apple

Som medlem av Studentkortet kan du spare opptil 10% på Mac og iPad. I tillegg får du også utdanningspriser på Applecare Protection Plan.

Les mer

Angående dette, har eplehuset studentrabatt?

Fremragende i alle fag. 5 % student- og lærerrabatt på Mac og iPad - og 5% rabatt på iPhone-skjermbytte for studenter! Hvordan slår man på en Mac? Slå på Macen.

For bærbare Macer finner du av/på-knappen helt øverst til høyre på tastaturet. For eldre bærbare Macer vil dette være en fysisk knapp merket med det samme symbolet som over, imens på nyere bærbare Macer med Touch Bar og/eller Touch ID, så er knappen helt sort og blank, uten et symbol.

Hvordan starte Mac?

Hvis Macen ikke starter

  1. Kontroller at Macen er koblet til strømnettet.
  2. Trykk på og hold inne av/på-knappen på Macen i minst ti sekunder.
  3. Hvis du ikke ser noen endringer på Macen, trykker du på (og slipper) av/på-knappen som normalt.
Hvilken Mac er best for studenter? MacBook Pro 13-tommer er for de som trenger portabilitet, batteritid og god ytelse - i en og samme maskin. I likhet med MacBook Air er dette svært gode hverdagsmaskiner som egner seg både til studier, jobb og hjemme.

Hvilken iPad er best for studenter?

For studenter som står mellom en Mac / PC eller en iPad, så er iPad Air derfor et utmerket valg. Med større skjerm og bedre ytelse enn iPad og iPad mini, får studenter et arbeidsverktøy som er allsidig og kraftig nok gjennom hele studietiden - og langt inn i arbeidslivet. Hvor lenge har man en Mac? De fleste pleier å være enige om at en iMac vil vare et år alt fra seks til åtte år.

Når bør man kjøpe ny Mac?

Bruker du konstant over 90%, burde du oppgradere til mer minne. Er maskinen fortsatt for treg, burde du kjøpe en ny maskin. Deretter, hvorfor går ikke macen min på? Hvis du har problemer med å starte maskinen, må du forsikre deg om at kablene er koblet til og at den er koblet til et fungerende strømuttak. Kontroller strømmen og kablene: Forsikre deg om at strømkabelen er koblet til maskinen og en veggkontakt eller flerkontakt som virker.

Man kan også spørre hvordan restarter man en macbook air?

Hvordan restarte Macen

  1. For å restarte Macen, klikk på  øverst i venstre hjørne > Omstart… Et nytt vindu vil åpne seg.
  2. Hvis du vil fortsette å jobbe i de allerede åpne programmene, klikker du på Åpne vinduene igjen ved neste pålogging.
  3. Når du restarter Macen, avslutter den alle aktive programmer.

By Denna Fiqueroa

Hvordan få en tekst lest opp? :: Hvordan bytte til norsk butikk på App Store?
Nyttige lenker