Hjem > H > Hvordan Få Gåseøyne I Word?

Hvordan få gåseøyne i Word?

Klikk Korrektur, og klikk deretter Alternativer for Autokorrektur. Gjør følgende i dialogboksen Autokorrektur: Klikk kategorien Fortløpende autoformatering, og under Fortløpende endringer merker du av for eller fjerner merket for "Rette anførselstegn" med “doble kommaer”.

Les mer

Man kan også spørre hvordan bruke tegnsetting?

Tegnsetting

  1. Apostrofen står mellom eller etter bokstaver og kan se slik ut: ' Tegnet blir brukt til å markere at bokstaver er sløyfet, eller til å lage genitiv i ord som slutter på s, x og z.
  2. Kolon bruker vi blant annet ved direkte tale og oppregning.
  3. Komma er et skilletegn som vi bruker inne i ytringer.
Hvordan ramse opp datoer? Oppramsing av ordenstall

Ordenstall som ramses opp, skal beholde punktumet. 1., 2., 3. og 4. april.

Hvordan skrives tallord?

Hovedregelen er at vi skriver små tall (til og med tolv) med bokstaver. Innenfor samme setning eller samme avsnitt bør vi være konsekvente og velge enten siffer eller bokstaver. Eksempel: barn mellom 6 og 14 år (ikke «mellom seks og 14 år»). Skal det alltid være komma før og? Det skal ikke være komma før 'og'! Det samme gjelder for 'samt' når dette står foran det siste leddet i en oppramsing.

Er det komma før navn?

Hei, Kari! Regel: Vi setter komma før og etter tiltaleord, svarord og utropsord. Når er det punktum? Punktum markerer slutten på et fortellende utsagn, som kan være en enkelt helsetning eller en setningsforbindelse.

Derav, hva betyr tre punktum?

Et avbrytningstegn eller utelatelsestegn finner du gjerne under betegnelsen ellipse i tekstbehandlingsprogrammet. Det er ett sammensatt tegn bestående av tre prikker. Hvis man bryter av en setning mellom to ord, skal det være mellomrom før de tre prikkene. Hvordan skrive tredje? skrevet

  1. Engelsk: 1st (first), 2nd (second), 3rd (third).
  2. Fransk: 1er (premier), 2e (deuxième), 3e (troisième).
  3. Norsk (foreldet): 1ste (første), 2dre (andre), 3dje (tredje).

Deretter, hvordan bruke kolon og semikolon?

Semikolon er en mellomting mellom et punktum og et komma og må ikke blandes sammen med kolon. Semikolon brukes til å lage et lite opphold mellom helsetninger (hovedsetninger) som hører nær sammen, for å understreke den nære sammenhengen mellom dem. I går hadde vi oksestek; i dag blir det nok lapskaus.

By Edi Appleman

Hvordan skrive tidsrom? :: Hvor skal komma stå?
Nyttige lenker