Hjem > H > Hvilken President Møtte Onkel Skrue På Sine Reiser?

Hvilken president møtte onkel Skrue på sine reiser?

Skrue reiser vestover og blir cowboy. Møter U.S. As kommende president; Theodore Roosevelt.

Les mer

Deretter, hvilken fabrikk jobber donald duck?

I orginalen av Carl Barks-historien «Mektig Musikk» (se bildet over) jobbet Donald opprinnelig på «the skunk oil factory», altså noe så sjarmerende som stinkdyroljefabrikken. I den norske oversettelsen ble det til margarinfabrikken og siden har det blitt laget haugevis med skandinaviske historier der vår and f. Man kan også spørre hvem bor i andeby? Beboere. Donald Duck, onkel Skrue, Dolly Duck, Ole, Dole og Doffen, B-gjengen, fetter Anton m. fl. Andeby er byen Donald Duck, Dolly Duck, Skrue McDuck og flere andre Donald Duck-karakterer bor i.

Hvor mange er det ib gjengen?

4. Antallet medlemmer i banden er selvsagt ukjent. Carl Barks tegnet aldri mer enn 13 B-Gjengkarer samtidig, men andre tegnere har vært mer rause i så måte. Ta dette i betraktning, hva er b gjengen? B-gjengen er en av flere gjenger tilknyttet Oslos underverden. Gjengen har i alle fall holdt på siden 1990-årene og har utspring i det pakistanske milijøet i Oslo. Gjengen er kjent for flere lovbrudd tilknyttet til salg av narkotika, torpedovirksomhet, vold og drap.

Du kan også spørre hva heter nevøene til mikke mus?

Tipp og Topp ble etterhvert kjent som Mikkes nevøer, men det er fortsatt mye som er ukjent ved Amelia Mus på grunn av hennes svært begrensede opptreden. Hvem er nevøen til Langbein? Langbein har en nevø som heter Ferdinand. Han har en rekke mer eller mindre fjerne slektninger som besøker ham fra tid til annen, blant annet Klossbein, Jungel-Harry og Indiana Beinson. Langbein er venn med Klara Ku og Klaus Knegg.

Tilsvarende, hva heter det fattige strøket i andeby?

For en gangs skyld får vi se at Andeby har et slumstrøk, der fattige barn ser triste og sultne ut. Nå er fortellingen her igjen, i serien «Carl Barks og Don Rosa». Angående dette, hva heter guffen på engelsk? Selv om Guffen ifølge kildene også er en slags fetter av Donald Duck levner hans noe pæreformede kroppsform liten tvil om hva slags fugl han egentlig er. På originalspråket heter han da også «Gus Goose», mens svenskene kaller ham «Mårten Gås».

Også, hvor mye er donald blader verdt?

Men også andre gamle Donald-blader er mye verdt. – Ett enkelt blad fra tidlig 50-tall kan også være verdt mange tusen kroner. Vi har blant annet solgt et blad fra januar 1950 til 16.000 kroner. Ett annet nummer fra 1949 har vi solgt for drøyt 33.000 kroner.

By Intisar

Hvor går grensen mellom Sør og Nord Trøndelag? :: Hva het moren til Skrue McDuck?
Nyttige lenker