Hjem > H > Hvordan Returnere Swap?

Hvordan returnere SWAP?

Fest returlappen og lever pakken på ditt nærmeste postkontor eller Post i Butikk. Du trenger ikke betale porto – det har Telenor allerede gjort. Du får beskjed når mobilen er mottatt, og når returen er godkjent betaler du ikke mer på den gamle SWAP-avtalen.

Les mer

Hva betyr byttet i ny SWAP enhet?

Når man utfører en reparasjon i form av en utbytteenhet, er det bare selve enheten som blir byttet ut. Du får altså ikke et nytt produkt, men en ny enhet. Det betyr at ladere, kabler og annet tilbehør som følger med når du kjøper et nytt produkt i butikken, ikke vil følge med utbytteenheten. Angående dette, kan man swappe med knust skjerm? Forsikring for knust skjerm er inkludert i alle SWAP-avtaler. Er du uheldig og knuser skjermen, er det enkelt å få ny skjerm. Det eneste du trenger å betale er egenandelen på 500 kroner. Det samme gjelder om du ønsker å bytte mobil etter 12 måneder.

Hvor mye koster Telenor SWAP?

Kjøper du ny mobil med SWAP betaler du et fast, lavt beløp i 24 måneder. I denne prisen er både skjermforsikring (verdi 2376,-) og mulighet til å bytte mobil én gang per år inkludert. Hvor lenge har jeg hatt telefonen min? Åpne Innstillinger-appen på telefonen. Trykk på Digital balanse og foreldrekontroll. Diagrammet viser dagens telefonbruk. Trykk på diagrammet for å få mer informasjon.

Hvordan stoppe abonnement på Onecall?

tlf 479 44 444, chat eller kontaktskjema på https://www.onecall.no. Du kan også spørre har telia bindingstid? Ta kontakt med oss hvis du ønsker å si opp enten det gjelder enkeltprodukter, tjenester eller hele abonnementet ditt. Husk at vi har én måneds oppsigelsestid, og at du kan være bundet av bindingstid. Så snart oppsigelsen din er registrert vil du motta en bekreftelse på e-post.

I forhold til dette, hvor mye koster telia svitsj?

Ekstra trygghet med SVITSJ Plussforsikring

Ønsker du en forsikring som i tillegg til knust skjerm dekker skade, fukt, tyveri og tap, så har vi SVITSJ Plussforsikring for 99,- per måned.
Hvorfor ikke velge SWAP? Men tilbudene er slett ikke billige over tid. Mobilen du betaler på vil ikke være din før det har gått 24 måneder, selv om du i teorien eier denne fra dag én – så lenge du betaler ut hele summen for telefonen. Skulle du bytte denne inn i en ny telefon etter 12 måneder, vil du få en ny periode på 24 måneder å betale på.

Så, hvordan fungerer swap forsikring?

Med SWAP-avtale nedbetaler du mobilen på 24 måneder. Allerede etter 12 måneder, kan du bytte ut den gamle mobilen med ny, uten å måtte betale mer for den gamle. Du returnerer da din gamle mobil, og starter en ny 24 mnd SWAP-avtale med den nye mobilen.

By Villiers Biagini

Hvorfor er Fortnite 12 år? :: Hvordan fungerer svisj?
Nyttige lenker