Hjem > N > Når Stenger Ølsalget Lørdag Meny?

Når stenger ølsalget lørdag meny?

Salgstider for øl i dagligvarebutikker i Oslo

  • Hverdager kl 09:00 - 20:00.
  • Lørdager kl 09:00 - 18:00.
  • Søndager og helligdager - ikke ølsalg.
  • Onsdag før skjærtorsdag kl 09:00 - 18:00.
  • Påskeaften kl 09:00 - 18:00.
  • Dagen før 1. mai - ordinære salgstider.
  • mai - ikke ølsalg.
  • Dagen før 17. mai - ordinære salgstider.

Les mer

Hvor mange prikker kan du få før du mister skjenkebevillingen for en periode?

Dersom bevillingshaver i løpet av en periode på to år er tildelt til sammen 12 prikker, skal kommunestyret inndra bevillingen for et tidsrom på én uke. Det enkelte brudd skal som utgangspunkt gi åtte, fire, to eller én prikk. Ett enkelt brudd vil derfor normalt ikke alene kunne føre til inndragning. Har du lov til å servere alkoholsvak drikk mellem 0 7 og 2 5 volumprosent alkohol )? Dette innebærer at produktene omfattes av alkohollovens bestemmelser om alkoholholdig drikk, i den grad de inneholder mer enn 2,5 volumprosent alkohol. Likevel slik at aldersgrensebestemmelsen i § 1-5 også vil få anvendelse på alkoholsvake produkter, som inneholder 0,7-2,5 volumprosent alkohol.

Man kan også spørre kan personer under 18 år servere alkohol?

Vi har aldersgrenser for å beskytte unge mot skadevirkningene av alkohol. I Norge er det ikke lov å selge, servere eller gi alkohol til noen som er under 18 år. Dette gjelder alle typer alkohol: Også drikke med lavere alkoholprosent, som lettøl. Du kan også spørre når stenger ølsalget på fredag? Ølsalg fredag:

Fredag stenger ølsalget 20:00. Det åpner 08:00 fredag morgen.

Deretter, når stenger ølsalget på gardermoen?

08.00 til kl. 20.00. På dager før søn- og helligdager skal salget opphøre kl. 18.00. Når stenger ølsalget lørdag Kiwi? På lørdag er ølsalget åpent til kl. 18.00, men de fleste butikker stenger kl. 16.00, så det kan være lurt å være tidlig ute. Noen kommuner har avvikende regler når det gjelder salg av øl.

Tilsvarende, når åpner skjenkebevilling?

Skjenking av øl og vin kan foregå fra klokka 09.00 til 02.00 alle dager. Skjenking av brennevin kan foregå fra klokka 13.00 til 02.00 alle dager. Alle som har alminnelig skjenkebevilling skal hvert år betale gebyr til kommunen og må levere omsetningsoppgave. Derav, hva er ambulerende skjenkebevilling? Kommunestyret kan gi en eller flere bevillinger som ikke blir knyttet til bestemt person eller skjenkested, og kan tillate at en eller flere av disse bevillinger blir utøvd på et sted eller steder som godkjennes for en enkelt anledning og for skjenking til deltakere i sluttet selskap.

Hva er ambulerende bevilling?

Ambulerende skjenkebevilling gis til mindre lukkede arrangementer der man på forhånd vet hvem som kommer. Eksempler er private jubileum, bryllup, mindre jobbfester. Man trenger ikke bevilling for private selskaper der man har med alkoholen selv, hvis den som leier ut lokalet ikke har noe med mat og drikke å gjøre.

By Charles Francescone

Når starter søndagsåpne butikker i desember? :: Når stopper skjenking?
Nyttige lenker