Hjem > H > Hvilke Butikker Tar Google Pay?

Hvilke butikker tar Google Pay?

Hvor og hvordan Google Pay kan brukes i butikker

Du kan bruke tjenesten i utvalgte supermarkeder, apoteker, restauranter, klesbutikker, bensinstasjoner, parfymerier og hos andre forhandlere som godtar mobilbetalinger.

Les mer

Hvordan betale med mobilen DNB?

Android: Du kan betale ved å gå på "Betaling" nederst i appen og trykke "+". Sveip kommer snart. Hvordan får jeg tilgang til den nye mobilbanken? Du kan enkelt laste den ned i Google Play eller App Store. Hvordan betale med iPhone? Betal med standardkortet ditt på en iPhone med Face ID

  1. Dobbelttrykk på sideknappen.
  2. Når standardkortet vises, kan du se på iPhone for å autentisere med Face ID, eller du kan skrive inn koden.
  3. Hold toppen av iPhonen noen få centimeter fra den kontaktløse leseren til ordet «Ferdig» og et hakemerke vises på skjermen.

Også, hvordan betale med mobilen iphone?

Betal med iPhone og Apple Watch i butikk

  1. Har du mobil med "Touch ID": Hold telefonen i nærheten av terminalen, hold fingeren på hjemknappen og betal med "Touch ID"
  2. Har du mobil med "Face ID": Dobbeltklikk på sideknappen og betal med "Face ID"
  3. Apple Watch: Dobbeltklikk på sideknappen og hold klokken nær terminalen.
Hvordan betale fra mobilen? På noen modeller behøver du bare å holde telefonen mot terminalen, og mobil-lommeboken åpnes automatisk. På andre må du låse opp for å kunne betale, for eksempel ved å skrive inn PIN-kode eller ved hjelp av touch-ID.

Hvilke banker godtar Apple Pay?

Nå har også BRAbank, St1, Storebrand, Danske Bank, Komplett Bank, OBOS-banken, American Express og Fana Sparebank kastet seg på lasset, samt at de internasjonale aktørene Monese og Revolut tilbyr kort med Apple Pay-tilgang til sine norske kunder. Hva koster det å bruke Apple Pay? Apple Pay er helt gratis, og det er heller ingen gebyrer på betalinger med Apple Pay.

Har Danske Bank Apple Pay?

Du kan bruke Apple Pay fra Danske Bank i alle butikker som har kontaktløs betaling – og det fungerer på samme måte som kontaktløse kort. Hvorfor virker ikke kontaktløs betaling? Hvorfor virker ikke kontaktløs betaling? Kortet består av en antenne som kommuniserer trådløst via NFC med terminal i butikk. Antennen kan påvirkes av slitasje og særlig ved røff behandling ved at kortet for eksempel bøyes.

Dessuten, hvordan fungerer kontaktløs betaling?

Med kontaktløs betaling trenger du ikke lenger bruke chip eller magnetstripe for å gjennomføre en betaling. Du trenger ikke engang taste PIN-koden din. Du betaler istedenfor ved å plassere kortet ditt mot betalingsterminalen, frem til en pipelyd bekrefter den godkjente transaksjonen.

By Ruyle Bouchaert

Når stopper Fortnite? :: Når kommer neste versjon av Apple Watch?
Nyttige lenker