Hjem > H > Hvem Grunnla Telenor?

Hvem grunnla Telenor?

Selskapet som ble grunnlagt av Are Traasdahl i 2010 skulle kunne «skape betydelige verdier» for Telenors mobilvirksomhet, mente Telenor-sjef Sigve Brekke den gang og bladde opp 360 millioner dollar for selskapet (3,1 milliarder med datidens kurs).

Les mer

Hva koster det å ringe Telenor kundeservice 09000?

Kundeservice 09000
LittBruk, minutt-/startpris0,39/0,99
FriBruk Fast, BBT Hjemmetelefon, minutt-/startpris0,00/0,00
FriBruk Fast&Mobil+FriBruk Utland, minutt-/startpris0,00/0,00
FriBruk Norden, minutt-/startpris0,00/0,00
Hvem bruker Telenor sitt nett? Listen under inkluderer mobiloperatører som benytter Telenor sitt nett for å tilby mobilabonnement, mobilt bredbånd og bedriftsabonnement.
  • Telenor Mobil.
  • Fjordkraft Mobil.
  • Gudbrandsdal Energi Mobil.
  • Happybytes.
  • NorgesEnergi Mobil.
  • Nortel.
  • PlussMobil.
  • Release.

Er SWAP verdt det?

Du betaler ingenting i dag

Når du kjøper mobil med SWAP, betaler du ingenting i kassen. I stedet fordeles kjøpesummen over to år – slik at du betaler et fast, lavt beløp hver måned. Du kan imidlertid «swappe» til en ny mobil før den perioden er utløpt, og få slettet det utestående beløpet opp til tolv måneder.
Hvilke land har Telia? Telia Company AB er et svensk-finsk teleselskap som tilbyr telekommunikasjon innen mobiltelefoni, MBB, FWA og Coax/fiber. Selskapet har hovedkvarter i Stockholm, og totalt 25 741 ansatte i Sverige, Europa og Asia per 2013. Administrerende direktør er Allison Kirkby.

Er OneCall og Telia det samme?

Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero. Telia. Norges største utfordrer. Også, har telia problem i dag? Vi har for tiden ingen driftsmeldinger. Opplever du problemer? Prøv først å skru mobilen av og på – det hjelper ofte. Hvis vi har feil på enkelte basestasjoner / områder, finner du oversikt over berørte områder i vårt kart for dekningsutfall.

I forhold til dette, hvor mye eier staten i telenor?

Staten eier i dag 54 prosent av Telenor og i november droppet næringsministeren planene om å selge seg ned til 34 prosent i telegiganten. – Det fremgår av den nye eierskapsmeldingen at vi har valgt å beholde et eierskap på 53,97 prosent i Telenor. Derav, hva var telegram? Telegram (fra gresk tele, som betyr «fjern», og gramma, «bokstav», det vil si «fjernskrift») er en skriftlig melding som blir formidlet i henhold til telegramprotokoller og blir ekspedert av et telegramkontor hos avsender og mottaker.

Folk spør også hva gjør en telegrafist?

En telegrafist er en person som er utdannet i telegrafi samt bl. a. bruk og vedlikehold av radiosendere og radiomottakere.

By Lindsy

Hva er USB C til Lightning kabel? :: Når byttet Telenor navn?
Nyttige lenker