Hjem > H > Hvilke Dager Er Butikkene Stengt I Jula?

Hvilke dager er butikkene stengt i jula?

På julaften skal faste utsalgssteder stenge kl. 16, og de skal også være stengt 1. og 2. juledag.

Les mer

Man kan også spørre hvor lenge er butikkene åpne i karl johan?

09:00 - 20:00. Når starter søndagsåpne butikker i desember? Før jul er reglene annerledes: Da åpner loven for at vanlige butikker likevel ikke skal holde hviledagen så hellig som resten av året. Det er de tre søndagene før julaften butikkene kan holde åpent, noe som betyr at fra og med søndag 4. desember, kan alle vanlige butikker åpne dørene for kundene sine.

Når er butikkene åpne på nyttårsaften?

– De fleste butikkene holder åpent til klokken 23 lille julaften, klokken 15 eller 16 på juleaften og klokken 18 på nyttårsaften. Normalt er søndagsåpne butikker åpne på helligdager, men de fleste søndagsåpne butikker har også stengt 1. juledag. Man kan også spørre hvilke dager gir helligdagstillegg? Ansatte i kommunene og helseforetakene har krav på et tillegg på 133 1/3 prosent per arbeidet time for arbeid mellom kl. 00:00 og 24:00 på helligdager (med unntak av søndager), samt mellom kl. 12:00 og 24:00 på pinse-, jul- og nyttårsaften og onsdag før skjærtorsdag.

Er 31 desember rød dag?

Nyttårsaften, 31. desember: Feiring av året som har gått og året som kommer. Nyttårsaften er ikke en offisiell høytidsdag eller helligdag eller har egne bestemmelser for arbeidsfri slik som jul-, påske- og pinseaften. Så, når stengte butikkene i oslo? Siden 2. mars har butikker i Oslo vært stengt, med unntak av blant annet matbutikker, apotek, kiosker og vinmonopol. Kjøpesentrene har vært stengt enda lenger, siden sent i januar. Åpning av kjøpesentre og forretninger inngår i trinn 2 i den gjenåpningsplanen som ble kunngjort forrige uke.

Ta dette i betraktning, når stenger ting i oslo?

Utenfor sentrum

Serveringssteder i boligområder skal holde lukket inne mellom klokken 01:00 og klokken 06:00. Uteserveringer i boligområder skal holde lukket mellom klokken 22:00 og klokken 06:00. Serveringssteder utenfor boligområder skal holde lukket inne mellom klokken 03:30 og klokken 06:00.
Og et annet spørsmål, når åpner butikkene på oslo s? Åpningstidene på Oslo S er den samme hele året, også når det er høytider. Stasjonen er åpen fra 03:45 – 01:30. Østbanehallen er åpen for publikum 04:30 – 01:30.

Når har butikkene søndagsåpent før jul?

Ifølge helligdagsfredloven skal faste utsalgssteder som selger varer til forbrukere, holde stengt på helligdager. Men i følge lovens §5 kan butikkene likevel holde åpent de tre siste søndagene før julaften mellom kl. 14 og kl. 20.

By Milda Svedin

Når er det søndagsåpent i desember 2021? :: Hvor mange dager til julaften 2021?
Nyttige lenker