Hjem > K > Kan Elkjøp Ta Med Gammel Vaskemaskin?

Kan Elkjøp ta med gammel vaskemaskin?

Vi tar også imot alt av elektrisk avfall i varehusene våre – og det helt gratis! Ta med deg den gamle vaskemaskinen, kjøleskapet eller TV-en, så sørger vi for korrekt og miljøvennlig gjenvinning. NB! Tjenesten gjelder ikke Side-by-side-skap.

Les mer

Hva er Elon?

Elon er Nordens største kjede innen hjemmeelektronikk målt i antall butikker. Elon har i dag om lag 600 butikker, og nærmere 50 av dem ligger i Norge, spredt over hele landet. Hos Elon finner du et rikt utvalg av blant annet brune- og hvitevarer, småelektrisk, telematikk og dataprodukter. Hva betyr Elon? Elon (hebraisk: אֵילֹן; i betydning «Eik»; latin: Ahialon) var ifølge Bibelen en av dommerne i Israel. Han etterfulgte Ibsan og ble selv etterfulgt av Abdon. Det er sagt meget kortfattet i Dommernes bok 12:11 at han kom fra Sebulons stamme og i dettes område.

Tilsvarende, hvem startet elkjøp?

Det var Trygve Fjetland som fikk i oppdrag å bygge opp organisasjonen. Han etablerte grossistselskapet A/S Elektrokjøp 16. mars 1962 som sentralledd i kjeden. I løpet av de 24 år han satt som leder bygget han opp Elkjøp til en ledende virksomhet som endret strukturen i elektrobransjen i Norge. Hva er Outlet vare? Et outlet selger overskuddslager, utgående modeller og egne produktlinjer direkte til konsument, uavhengig av detaljhandelen som distribusjonskanal.

Hva selger Elkjøp?

Main Categories follow

  • PC, datautstyr og kontor.
  • TV, lyd og smarte hjem.
  • Epoq kjøkken og vaskerom.
  • Hvitevarer.
  • Hjem, rengjøring og kjøkkenutstyr.
  • Personlig pleie, skjønnhet og velvære.
  • Kampanjer.
Man kan også spørre hvem eier power kjeden? POWER International eies av AWILHELMSEN AS og Dolphin Invest AS ved Øivind Tidemandsen. Det norskeide konsernet driver også POWER i Danmark, Finland og Sverige. Vårt mål er å skape en sunn og lønnsom bedrift som sikrer trygge arbeidsplasser for nåværende og kommende medarbeidere.

Dessuten, hvor mye omsetter power?

I 2020 økte selskapet omsetningen med 1,1 milliarder til 6,5 milliarder kroner, en vekst på 21,2 prosent fra året før. Hvor mange butikker har Elkjøp i Norden? Elkjøp Nordic AS omfatter omtrent 400 varehus i Norden, og omtrent 140 av disse ligger i Norge. Elkjøp Nordic AS hadde en omsetning på omtrent 41 milliarder kroner i 2020 og over 10 000 ansatte i Norden.

Hvor er lageret til Elkjøp?

Nordic Distribution Center (NDC) i Torsvik, Jönköping, er en av nøklene til Elkjøps lave priser. Med alle varer sentralisert på et sted blir det få mellomledd når vi skal få et produkt fra fabrikk til butikk – og videre til deg. Arbeidet på sentrallageret er en oppvisning i effektiv logistikk!

By Py

Hvem drifter DAB? :: Hvem eier europavei?
Nyttige lenker