Hjem > H > Hvordan Bytte Mobil Med Svitsj?

Hvordan bytte mobil med svitsj?

SVITSJ i appen

  1. Gå inn på din SVITSJ-avtale og klikk "SVITSJ nå"
  2. Oppgi tilstanden på den telefonen du leverer tilbake.
  3. Velg den telefonen du vil bytte til.
  4. Vent på ny telefon i posten.

Les mer

Hvordan avslutte svitsj?

Vil du si opp abonnementet ditt?

  1. Kontakte kundesenteret på chat eller 924 05 050.
  2. Besøke en av våre butikker (legitimasjon påkreves)
Hva dekker svitsj forsikring? Ekstra trygghet med SVITSJ Plussforsikring

Ønsker du en forsikring som i tillegg til knust skjerm dekker skade, fukt, tyveri og tap, så har vi SVITSJ Plussforsikring for 99,- per måned.

Tilsvarende, hva gjør svitsj?

Svitsj er et apparat som mottar signaler fra flere inngående linjer og sender dem videre etter bestemte regler på en eller flere utgående linjer. Klassisk telefoni er et eksempel på et nettverk som er avhengig av svitsjer. Her brukes svitsjer for å koble en midlertidig krets mellom samtalepartnere (linjesvitsjing). Derav, hvordan bruke svitsj? Hva er Svitsj og Swap?

  1. Swap og Svitsj lar deg inngå en avtale om å betale ned en mobil over 24 måneder, altså to år.
  2. Etter det første året kan du levere tilbake den gamle mobilen, og få en ny.
  3. Vil du bytte før det har gått et år, må du betale de resterende månedene inneværende år, før en ny avtale inngås.

Angående dette, hvordan svitsje telefon?

Du bytter bare inn din gamle mobil til en helt ny en, og forlenger SVITSJ-avtalen med 24 måneder. Husk at du må ha et valgfritt Telia-abonnement på byttetidspunktet. Abonnementet du velger er uten binding. Ønsker du å bytte til ny mobil før det er gått 12 måneder? Og et annet spørsmål, er det lurt å ha swap? Når du kjøper mobil med SWAP, betaler du ingenting i kassen. I stedet fordeles kjøpesummen over to år – slik at du betaler et fast, lavt beløp hver måned. Du kan imidlertid «swappe» til en ny mobil før den perioden er utløpt, og få slettet det utestående beløpet opp til tolv måneder.

Tilsvarende, hvordan komme seg ut av swap?

Det er ingen binding på abonnementet, og du kan fritt bytte abonnement etter en måned. Etter et år kan du bytte inn din SWAP-mobil i en valgfri ny mobil, hvis du oppretter en ny SWAP 24-måneders mobilavtale. Når du kjøper ny mobil, blir det resterende beløpet på den gamle avtalen slettet. Hvor lenge har jeg igjen av SWAP? Hvor lenge kan jeg ha SWAP? En SWAP-avtale gjelder i 24 måneder. Etter 24 måneder har du fullført nedbetalingen av telefonen din og fordelene som ligger i SWAP-programmet er dermed også avsluttet.

Hva dekker forsikring på mobil?

Med mobilforsikring er du sikret. Du kan forsikre mobiltelefonen din med verdigjenstandsforsikring. Forsikringen dekker alle typer skader og tyveri. Den dekker deg hvis du mister mobilen og den gjelder over hele verden.

By Nita Huffstatler

Er fitbit charge 4 vanntett? :: Kan man bruke Google Chromecast uten wifi?
Nyttige lenker