Hjem > H > Hvordan Se Sikkerhetskopi Icloud?

Hvordan se sikkerhetskopi iCloud?

Se og administrer iCloud-sikkerhetskopier på iPhone, iPad eller iPod touch. På iPhone, iPad eller iPod touch går du til Innstillinger > [navnet ditt] > iCloud > Administrer lagring > Sikkerhetskopier. Du ser enhetene der iCloud-sikkerhetskopi er slått på.

Les mer

Hvordan overføre fra gammel til ny iPhone?

Overføring ved hjelp av iCloud

  1. Det første du må gjøre er å ta en sikkerhetskopi av innholdet på telefonen. Gå til «Innstillinger» > «iCloud» > «Sikkerhetskopiering».
  2. Overfør deretter SIM-kortet til din nye iPhone.
  3. Neste steg er å overføre iCloud-sikkerhetskopien til den nye enheten.
Hva bør sikkerhetskopieres? Privatpersoner burde sørge for at alt av dokumenter, bilder, og annet med enten stor bruksverdi, viktighet eller affeksjonsverdi sikkerhetskopieres. Husk også at ikke bare PC-er, men også mobiltelefoner, kan inneholde ting du ikke vil miste. Se Ti tips for sikrere mobilbruk for informasjon.

Hvordan sikkerhetskopiere bilder fra iPhone?

Slik gjør du: Gå til Innstillinger ➡️ Trykk på Apple-ID-en din på toppen av skjermbildet ➡️ Velg iCloud ➡️ Skroll deg ned til iCloud-sikkerhetskopi og sørg for at denne er «på». Rosenquist forteller at du selvsagt også kan koble telefonen til en datamaskin med iTunes, og ta en sikkerhetskopi som lagres på maskinen din. Hvordan kopiere meldinger fra iPhone? Koble din gamle iPhone til datamaskinen via en USB-kabel. Trinn 2. Gå til "meldinger"-fanen, og du kan se alle meldingene på din iPhone. Velg meldingene du vil eksportere, og klikk på"Eksporter til PC".

Derav, hvordan slette bilder på iphone uten å slette fra icloud?

Slå av iCloud-bilder for å slette bilder fra iPhone, men ikke iCloud. Hvis du vil slette bilder fra iPhone, men ikke iCloud, kan du slå av sikkerhetskopiering og synkronisering av Bilder i iCloud. Trinn 1Åpne innstillinger app. Trykk på iCloud-kontoen din øverst og rull deretter ned for å finne iCloud alternativet. Tilsvarende, kan man slette ting fra icloud? Du kan slette filer som du ikke vil lagre i iCloud Drive lenger. Viktig: Når du sletter en fil fra iCloud Drive på iCloud.com, blir den også slettet fra alle enhetene som har iCloud Drive slått på. i iCloud Drive-verktøylinjen.

Hvordan slette bilder på iPhone og ikke på iCloud?

Når du trenger å slette bilder fra iPhone, men ikke iCloud, kan du også sikkerhetskopiere iPhone-bilder til en annen iOS-enhet med ett klikk. Du trenger bare å klikke på "Verktøykassen" og koble til en annen iOS-enhet for å overføre bilder fra iPhone til andre iOS-enheter innen ett klikk. Man kan også spørre hva er forskjellen på icloud og icloud drive? iCloud Drive gir deg sikker tilgang til alle dokumentene dine på iPhone, iPad, iPod touch, Mac og Windows-PC. Når du logger på iCloud, har du tilgang til iCloud Drive. Med iCloud Drive kan du holde filer og mapper oppdatert på alle enhetene dine, dele filer og mapper med venner, familie og kollegaer, og mye mer.

Hvordan sette iPhone 7 i gjenopprettingsmodus?

På iPhone 7, iPhone 7 Plus eller iPod touch (7. generasjon): Trykk og hold på knappen øverst (eller sideknappen) og volum ned-knappen samtidig. Fortsett å holde dem inne til du ser skjermen for gjenopprettingsmodus.

By Laris

Hvordan slette Vipps konto under 15? :: Kan man slette Sikkerhetskopier?
Nyttige lenker