Hjem > H > Hvordan Avslutte Telenor Swap?

Hvordan avslutte Telenor SWAP?

Ring oss på 915 09000 hvis du ønsker å avslutte din SWAP-avtale og betale ut restbeløpet.

Les mer

I forhold til dette, hvor mye igjen av swap?

En SWAP-avtale gjelder i 24 måneder. Etter 24 måneder har du fullført nedbetalingen av telefonen din og fordelene som ligger i SWAP-programmet er dermed også avsluttet. Da kan du selvsagt opprette en ny SWAP-avtale på en ny mobil. Er det bindingstid på SWAP? 1. Det er ingen bindingstid på abonnementet. SWAP handler om mobilen – ikke om abonnementet. Du må riktignok ha et abonnement fra Telenor når du kjøper eller bytter din mobil med SWAP.

Kan man swappe en ødelagt telefon?

- Om mobilen for eksempel blir vannskadet må du i prinsippet kjøpe deg en helt ny mobil om du ikke er forsikret – denne type skader går nemlig ikke an å reparere. Med SWAP Plussforsikring betaler du bare 500 kroner i egenandel. 59 kroner i månedspris er en liten sum å betale for stor trygghet. Hvor lenge varer en SWAP-avtale? Telenor har nå lansert en tjeneste de kaller Swap. Kort fortalt er dette en nedbetalingstjeneste over 24 måneder, hvor du kan skifte ut mobilen din hvert år. Du kan med andre ord skifte til ny mobil etter 12 måneder, uten at det koster deg noe ekstra.

Derav, hvor mye koster telenor swap?

Kjøper du ny mobil med SWAP betaler du et fast, lavt beløp i 24 måneder. I denne prisen er både skjermforsikring (verdi 2376,-) og mulighet til å bytte mobil én gang per år inkludert. Angående dette, hva er inkludert i swap? SWAP er en annerledes måte å kjøpe mobil på, hvor du nedbetaler mobilen over en periode på 24 måneder. Inkludert i avtalen er også skjermforsikring. Når du kjøper SWAP må du ha et FRIHET-, Yng- eller U18-abonnement fra Telenor. Det er ingen binding på abonnementet, og du kan fritt bytte abonnement etter en måned.

Kan man swappe med knust skjerm?

Forsikring for knust skjerm er inkludert i alle SWAP-avtaler. Er du uheldig og knuser skjermen, er det enkelt å få ny skjerm. Det eneste du trenger å betale er egenandelen på 500 kroner. Det samme gjelder om du ønsker å bytte mobil etter 12 måneder. I forhold til dette, er det bindingstid på telenor? Dette er inkludert i alle Telenor-abonnement:

Ingen binding.

Ta dette i betraktning, hvordan bytte telefon med swap?

Har du mobil med SWAP-avtale kan du bytte den inn her på nett, i butikk eller i Mitt Telenor-appen. Du beholder mobilen din frem til du får den nye.

By Sorkin Wakabayashi

Hva betyr Paraferer? :: Hvordan jorde en lampe?
Nyttige lenker