Hjem > H > Hvordan Sette Inn Penger I Dnb?

Hvordan sette inn penger i DNB?

DNB fortsatt størst på kontanttjenester

  1. Se etter skilt med «Kontanttjenester i butikk» og si at du ønsker å sette inn penger eller ta ut penger.
  2. Tæpp (gjelder uansett beløp) eller sett inn BankAxept-kortet ditt i betalingsterminalen og tast PIN-koden din.
  3. Sjekk at beløpet du setter inn eller tar ut stemmer.

Les mer

Du kan også spørre hvilke butikker er med i norgesgruppen?

NorgesGruppen er et landsdekkende handelshus med kjedekonsepter som KIWI, MENY, Joker, SPAR, Mix, Jafs, Deli de Luca med flere, i tillegg til det nasjonale grossistselskapet ASKO. Kan man betale med Vipps på butikken? Du kan betale med Vipps i terminal hvis butikken har en betalingsterminal som er klargjort for dette. Se hvilke terminaler og butikker som er klare.

Og et annet spørsmål, kan man betale med vipps på matbutikk?

Det skal være enkelt å betale for varene dine, selv om du har glemt lommeboka hjemme. Derfor har Vipps og REMA 1000 inngått et samarbeid og lansert mobilbetaling i alle våre butikker. Hvordan lage butikk i Vipps? Når kundene går inn i butikken din vil de komme rett inn på menyen du har laget på forhånd når de søker deg opp i Vipps. Du legger inn de varene eller produktene du selger, og kunden får full oversikt med en gang de åpner Vipps-profilen din. Da kan de enkelt huke av det de vil kjøpe, og betale med en gang.

Derav, kan man vippse på narvesen?

Nå kan du betale med mobilen hos Narvesen🎈. Sammen MobilePay Norge lanserer vi mobilbetaling i alle våre butikker 😊. I tillegg gir vi alle som betaler med MobilePay muligheten til å få en 0,5l drikke til kun kroner 10,- Tilbudskupongen finner du i Narvesenappen! Så, hvorfor kan jeg ikke betale med vipps i butikk? Det eneste kunden trenger for å betale med Vipps i din butikk, er å ha lagt til et BankAxept-kort i appen. Kunden skanner QR-koden i betalingsterminalen, og betalingen belastes deretter kontoen på samme måte som om kunden hadde betalt med plastkortet. Kontakt terminalleverandøren din for å aktivere Vipps i terminal.

Kan man Vippse på Vinmonopolet?

Vinmonopolet forholder seg til gjeldende råd fra norske helsemyndigheter. Som du ser skriver Helsedirektoratet følgende om betaling med kort og kontanter: «Så langt det er mulig bør betaling skje kontaktløst, med tæpping, Vipps, Coopay eller andre digitale betalingsløsninger. Alternativt bør betalingskort benyttes. Du kan også spørre hvor mye er det greit å sette inn i banken? Det er ikke noen fast beløpsgrense for når bankene må rapportere videre innskudd de mottar. Hvis banken har mistanke om hvitvasking eller terrorfinansiering, har de imidlertid en plikt til å oversende opplysninger til Økokrim om forholdene, jf. hvitvaskingsloven § 26.

Deretter, hvordan få cash inn på konto?

Slik gjør du det

  1. Se etter skiltet Kontanttjenester i butikk, og si ifra i kassen at du vil ta ut eller sette inn kontanter.
  2. Tæpp eller sett inn bankkortet ditt og tast pin-koden.
  3. Gi kontantene du vil sette inn eller fortell hvor mye du vil ta ut.
  4. Sjekk at beløpet du setter inn eller tar ut stemmer.

By Kisung Karell

Kan man overtrekke Mastercard? :: Hva koster det å sette inn penger i butikk?
Nyttige lenker